Haberler

Asbaşkan Şakar ve Yener, Olcan İçin Geldi

Abone Ol

Trabzonspor'un, Antalya Belek'te yaptığı kamp, akşam antrenmanıyla sürdü.

Trabzonspor'un, Antalya Belek'te yaptığı kamp, akşam antrenmanıyla sürdü.

Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenmana 16 futbolcu katılırken, sağ üst adalesinde ağrı hisseden Burak Yılmaz, takımdan ayrı olarak koşu yaptı. Bordo – mavililer antrenmanda koşunun ardından minyatür kale maçı oynarken, teknik direktör Şenol Güneş, Burak Yılmaz ile özel olarak ilgilendi. Yılmaz, takımdan 20 dakika önce antrenmanı tamamlayarak otele döndü.

BEKİROĞLU: "BENİ YANILTMADILAR"

Profesyonel Disiplin Kurulu'nun Başkan Sadri Şener, Genel Sekreter Hasan Yener ve yönetim kurulu üyesi Tuncay Bekiroğlu'na 21 gün hak mahrumiyeti ile 15'er bin TL, para cezası kesmesi, bordo–mavililer tarafından soğukkanlılıkla karşılandı. Yönetim Kurulu Üyesi Tuncay Bekiroğlu, "Verdikleri cezayla bizleri yanıltmadıkları için PFDK'ya teşekkür ediyoruz" dedi. Bu arada yönetimin Başkan Sadri Şener'in talimatları doğrultusunda Tahkim Kurulu'na başvurmayı planlamadığı öğrenildi.

ŞAKAR VE YENER, OLCAN İÇİN GELDİ

Trabzonspor'da Asbaşkan Nevzat Şakar, Genel Sekreter Hasan Yener ve Yönetim Kurulu Üyesi Tuncay Bekiroğlu, Gaziantepsorlu futbolcu Olcan'ın transferini sonlandırmak için Antalya'ya geldi. Takımın kamp yaptığı otelde Gaziantensporlu yöneticiler ve Olcan'ın menajerleriyle bir araya gelen bordo–mavili yöneticilerin, transferi bitirmek için yoğun çaba harcadığı öğrenildi.

YES (TM/RT) - Trabzon

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title