Haberler

Ateşe resmen benzin döküyor! Montella, Arda'nın elinden formasını aldı

Güncelleme:
Abone Ol

A Milli Takım'ın Çekya maçı öncesinde yaptığı antrenmanda teknik direktör Vincenzo Montella'nın Arda Güler'in elinden ilk 11'de oynayan futbolculara verilen sarı yeleği alması dikkat çekti. Kameralara yansıyan ve sosyal medyanın gündemine oturan bu görüntüler, tüm futbolseverlerin tepkisini çekti. Arda için destek paylaşımları yapılırken, Montella ise eleştiri yağmuruna tutuldu.

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'ndaki ikinci maçında Portekiz'e 3-0 mağlup olan A Milli Takım'da Arda Güler'in karşılaşmaya yedek kulübesinde başlamasının yankıları sürüyor. Gruptaki son maçında Çekya ile karşılaşacak olan milliler, söz konusu müsabakanın hazırlıklarını sürdürürken bugün gerçekleştirilen antrenmanda teknik direktör Vincenzo Montella ile Arda Güler arasında yaşananlar tartışmaları daha da alevlendirdi.

MONTELLA, FORMAYI ARDA'NIN ELİNDEN ALDI

Ay-yıldızlılarda teknik direktör Vincenzo Montella, antrenman sırasında ilk 11'de oynayan futbolculara verilen sarı yeleği giymeye hazırlanan Arda Güler'in elinden alıp Yusuf Yazıcı'ya verdi.

ARDA GÜLER, ŞAŞKINLIĞINI GİZLEYEMEDİ

Daha sonra antrenman bölgesinden uzaklaşan ve şoka uğrayan Arda, bu hareket karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Olayın ardından bir süre hareketsiz kalan genç yıldızın o görüntüleri dikkatlerden kaçmadı.

GÖRÜNTÜLER TEPKİ ÇEKTİ

Antrenmanda teknik direktör Vincenzo Montella ve Arda Güler arasında yaşanan bu olay, sosyal medyanın gündemine oturdu. Kullanıcılar milli futbolcuya destek paylaşımları yaparken, Montella'ya da tepki göstererek eleştiri yağmuruna tuttu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

A Milli Futbol Takımı Vincenzo Montella Vincenzo Montella Yusuf Yazıcı Milli Takım Arda Güler Arda Güler Portekiz Türkiye Futbol Spor Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (27)

İSKOÇYALI:

Takımın adı milli takım ama teknik direktörü yabancı, oyuncuların %90'ı yabancı aga bu nasıl milli takım.? Türkiye de Arda gibi yetenekli Türk çocuklar, futbolcular, teknik direktörler yok mu.?

Yanıtla5376
Hakan Karabulut:

Yabanci derken? Sen once kullandigin su profil adini degistir bati sevdalisi.

9324
İSKOÇYALI:

Hakan Karabulut: Ben İskoçum, babam İskoç, annem Türk ne yapayım sizi mutlu etmek için aslımı inkar mı edeyim.?

218
uLuBeY null:

Türk futbol tarihinin en kötü TFF başkanı ve onun getirdiği ekiplerden başarı beklemek ahmaklık olur. Koskoca ülkede şu adamı görevden el çektirmeye kimsenin gücü yetmedi. Demek ki çok güçlü bir lobi tarafından destekleniyor. Bunun başka hiçbir açıklaması o-la-maz!!!

Yanıtla11312
Kurt Savaş:

Koca Ülkede Türk teknik adam bulamıyorsan bu işi yapmayacaksın ki git yoldan bir sade vatandaşı al futbolun başına getir o bile yapar.

5111
uLuBeY null:

Tarihimizdeki en değerli ve en iyi genç jenerasyona ait oyunculara sahip olmamıza rağmen takımın hali ortadadır. Gürcistan gibi zayıf takıma 5 net posizyon veren, Portekiz maçında 3 top çevirmekten aciz bir Milli Takımın nereye kadar ilerleyebileceğini düşünüyorsunuz? Çocuklarımız yeteneksiz değil ama kötü yönetiliyorlar, anlayın artık!!!

293
uLuBeY null:

Yorumu desteklemeyenler fanatikliğinizi kenara bırakın. Türk Futbolu dibe batıyor, dibe!.. Mehmet Büyükekşi yönetimindeki Türkiye Futbol Federasyonu, seçimli olağanüstü kongre tarihini 18 Temmuz olarak açıklamıştı. Bu karara Süper Lig takımlarının bir kısmı destek verirken diğer bir bölümü ise karşı çıkmıştı. TFF'nin açıkladığı 18 Temmuz'a olumlu bakan Galatasaray, Başakşehir, Trabzonspor, Çaykur Rizespor, Alanya, Konyaspor, Gaziantep FK ve Hatayspor, seçimlerin hazirana çekilmesi için başlatılan imza kampanyasına destek vermedi.

874
Git Bi Bak:

Hem iyi oynuyor hem oynamak istiyor yani nedir bu oynatmamaktaki ısrar anlamıyorum. Bi salın adamı daa

Yanıtla381
Bayram Ayvenli:

Nedir bizim cektigimiz bu kadar iyi futbolcumuz var adam gibi hoca bulup oynatamıyolar

Yanıtla465
Nuri Aga:

Angelotti de kötü teknik direktör demi...

187
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title