Haberler

Atladı uçağına gitti! Youssef En-Nesyri'yi Acun Ilıcalı getiriyor

Güncelleme:
Abone Ol

Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı'nın, haftalardır transfer listelerinde olan Youssef En-Nesyri'yi transfer etmek için İspanya'ya gittiği öğrenildi. Ilıcalı, transfere para artı futbolcu formülünü kullanabilir.

Transferde hareketli günler geçiren ve dün 3 yıldız ile anlaştıklarını açıklayan Fenerbahçe'de Asbaşkanı Acun Ilıcalı'nın, Youssef En-Nesyri transferini bitirmek için İspanya'ya gittiği öne sürüldü.

ACUN ILICALI İSPANYA'YA GİTTİ

NTV'de yer alan habere göre, Başkan Ali Koç, asbaşkan Acun Ilıcalı'ya tam yetki verdi. Göreve gelmeden önce, "Bitiremeyeceğim transfer yok" açıklamasıyla dikkat çeken Ilıcalı, En-Nesyri için final görüşmesini yapmak üzere harekete geçti.

PARA ARTI TAKAS FORMÜLÜNÜ KULLANACAK

Sevilla'ya para artı futbolcu formülünün sunulacağı belirtilirken, takasta adı geçen futbolcunun Cengiz Ünder olduğu iddia edildi. Acun Ilıcalı'nın transferde mutlu sona ulaşmak için para artı takas teklifini de masaya koyması bekleniyor.

Atladı uçağına gitti! Acun Ilıcalı Youssef En-Nesyri'yi getiriyor

Haberler.com / Alper Kızıltepe - Spor

Acun Ilıcalı Acun Ilıcalı Fenerbahçe Fenerbahçe İspanya Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (12)

Sinan Bulduk:

Hahaha. , Ferdi Kadıoğlu’yla takas yapın :D

Yanıtla8332
Ahmet Tan:

Yok barış alperle takas yapcaz :))

829
Sebahattin Yakar:

Bu acun nerden buldu parayl.

Yanıtla2849
Orhan D:

Senin bulamadığın yerden buluyor. Belki de kripto madenciliği yapıyordur. :)

1641
Ahmet Tan:

Sizin yoneticileriniz nerden buluyorsa oda ordan buluyor Ökkeş seni:))

715
Çınar Saraç:

Neresi dünyaca ünlü futbolcu , ismini bile bu dönemde duyduk , sevilla kaç senedir küme düşme mücadelesi veriyor burda oynuyor ne yapmış yani bu adam , batsuayi bundan daha iyiydi , ali koç seçimi kazanacayım diye yalanlar attı hiç bir transferi iyi değil keşke aziz kazansaydı da transferleri o zaman görseydiniz

Yanıtla1839
Gjerj Kastoroiti:

acur sen Survivor yap

Yanıtla1426
Erdem Keleşoğlu:

dzeko nun yedeği olur :)

Yanıtla1211
Yahya Öksüz:

sunu anladım fb taraftarın olmayanlar .durumum farkında .burada.kotuleme cabasındalar.aslında jose gelınce .eyvah dedıler .cunkı .tamamı .bılıyorkı jose.turkıye lıgı .ıcın .gelmez.nokta atısı 4 trasfer yapacak .adam turkıye lıgı demıyokı zaten avrupa dıyor.tum fb li olmayanlar farkında davul calıp gecıstırmegeye çalışıyorlar

Yanıtla98
Orhan Demir:

bu zat iyice mercek altina alinmalidir

Yanıtla56
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title