Haberler

Attığı goller sitemi altüst etti! Okan Buruk'tan Batshuayi kararı

Güncelleme:
Abone Ol

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Young Boys maçında 2 gol birden atarak adından söz ettiren Batshuayi için sistem değişikliğine gidebilir. Salı günkü kritik maç için teknik heyetin aklında iki plan var. 4-2-3-1 sisteminde Hakim Ziyech, 4-4-2 planında ise Batshuayi ilk 11'de olacak.

Süper Lig devi Galatasaray, Şampiyonlar Ligi play-off turu 1. maçında deplasmanda Young Boys'a 3-2 mağlup olarak tur umutlarını İstanbul'a bıraktı.

SİSTEM DEĞİŞİKLİĞİNE GİDEBİLİR

Oyuna sonradan girerek 2-0 giden maçı 2-2'ye getiren Batshuayi'nin performansından etkilenen Buruk, Galatasaray'a geldiği günden beri uyguladığı 4-2-3-1 sistemini değiştirebilir.

Buruk sisteminden vazgeçmezse Ziyech yeniden 10 numarada oynayacak. Diğer senaryoda ise çift forvetli 4-4-2 sistemine geçilecek ve formda golcü Michy Batshuayi, ileri uçta takımın yıldızı Mauro İcardi oynayacak.

Haberler.com / Alper Kızıltepe - Spor

Michy Batshuayi Michy Batshuayi Hakim Ziyech Galatasaray Okan Buruk Okan Buruk Young Boys Fenerbahçe Futbol Spor Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (2)

İshak Karagulle:

4-2-3-1 le başla oyle bi motive ile cikartki maca adamlari 1 gol muhakkak erkenden bulsunlar 1 gol bulur bulmaz 4-4-2 yap geri cekilecegini savunma yapacagini dusunurken afallasinlar ve gol yagmuruna tutsunlar bizimkiler.. şaka la şaka nerdeeeee bizim turkiyede oyle bi akil hep ayni oyunlar 1 at geri cekil 4 ye kolayi bu yillardir nitekin bu sekildede olur avrupada rezil olup geri geliyoruz ne oldugumuzu adamlar gosteriyor her seferinde bizim takimlara :)))

Yanıtla431
Mr Wagyu:

Yarın gel teknik direktör olarak işe başla

012
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title