Haberler

Avrupa Şampiyonu Tuğba Danışmaz'ın fotoğrafını blurlayarak paylaşan isme tepki yağıyor

Güncelleme:
Abone Ol

Milli atlet Tuğba Danışmaz, kadınlar üç adım atlamada ilk denemesinde 14,31 metrelik atlayışıyla Türkiye rekoru kırarak Avrupa şampiyonu oldu. Türkiye'yi gururlandıran Tuğba'nın fotoğrafını blurlayarak paylaşan bir sosyal medya kullanıcısı büyük tepki çekti.

Tuğba Danışmaz, 2023 Avrupa Salon Atletizm Şampiyonası kadınlar üç adım atlama dalında altın madalya kazanarak şampiyon oldu. Danışmaz, ilk denemesinde 14,31 metrelik atlayışıyla Türkiye rekoru kırarak Avrupa şampiyonu oldu. Tuğba, Türkiye'ye şampiyonadaki ilk madalyasını getirdi.

"İSTER YOBAZ DEYİN İSTER GERİCİ DEYİN"

Tuğba Danışmaz, yarışmadan sonra bu başarısını depremzedelere armağan ettiğini söyledi. Bu başarının ardından Twitter'da bir sosyal medya kullanıcısı ise Tuğba'nın fotoğrafını blurlayarak, "İster yobaz deyin ister gerici deyin dinci deyin. Ben bu şekilde kazanılan şampiyonluğu da kabul etmiyorum. Şimdi çağdaşlar diyecek tesettürle mi katılsın. Ya kardeşim her şeyin bir adabı var külotla böyle olmaz" notuyla paylaştı.

KULLANICILARDAN TEPKİ YAĞDI

Milli atlet Tuğba Danışmaz'ın fotoğrafını blurlayarak paylaşan ismin gönderisi kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Bu gönderiyi alıntılayan birçok kullanıcı, Danışmaz'ın fotoğrafını blurlayarak paylaşan isme tepki gösterdi.

İşte tepki çeken o paylaşım;

Avrupa Şampiyonu Tuğba Danışmaz'ın fotoğrafını blurlayarak paylaşan isme tepki yağıyor!

İşte sosyal medya kullanıcıları tarafından yapılan bazı yorumlar;

Avrupa Şampiyonu Tuğba Danışmaz'ın fotoğrafını blurlayarak paylaşan isme tepki yağıyor!

Avrupa Şampiyonu Tuğba Danışmaz'ın fotoğrafını blurlayarak paylaşan isme tepki yağıyor!

Avrupa Şampiyonu Tuğba Danışmaz'ın fotoğrafını blurlayarak paylaşan isme tepki yağıyor!

Haberler.com / Alper Kızıltepe - Spor

Tuğba Danışmaz Sosyal Medya Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (26)

Mehmet kuru :

Paylaşan doğru yapmış Nedir bu çıplaklık Allah’a isyan Günahta ısrar Allah örtünün diyor Siz Allah’ın emirlerini söyleyenlere yobaz gerici diyorsunuz

Yanıtla158179
ertugrul ceylan:

BİZ ORADA SPORCU GÖRÜYORUZ VE BU KISMI İLGİLENDİRİYOR SİZ NE GÖRÜP SANSÜRLÜYORSUNUZ ?

93125
Olcay ŞADAN:

Al bayrağımıza bakıp gurur duyucağına önce kilotuna bakıyor. İnsan içindeki sapkın zihniyeti bu kadar belirtili ortaya koymamalı..

Yanıtla80119
Fatih Yılmaz:

Eğer medeniyet açıp saçmaksa bedeni; Desenize hayvanlar bizden daha medeni!

Yanıtla11283
Serkan Özcan:

Bu ülke hiç bir zaman adam olmayacak...Adamın takıldığı şeye bak...Ulem kız spor yapıyor yıllardır atletizm sporları bu kıyafetlerle yapılır...Sapıkça fikirlerinizi kendinize saklayın...Sen bu başarı saysan ne olur saymasan ne olur man kafalı

Yanıtla63112
Battal Çetinkaya:

Bazi kisilerin akillari belden asagi calisinca boyle yorumluyorlar kadin turkiyeye sampiyonluk getirmis marsimizi caldirip bayragimizi dalgalandirmis sen bedeniyle ilgileniyorsun gurur duyacana edep edep

Yanıtla5788
isa yatar:

Sus ya bir edepsizde sensin

7138
Murat Vatansever:

neyi sansürlemişler acaba diye açtım haberi, okuyana kadarsa hiç aklıma bile gelmedi . kendi sapkın bakış açısı ile yorumlamış arkadaş.

Yanıtla4288
simit bekleyen martı:

prim vermeyin dikkate almayın böyle insanları. Tuğbanın ayakkabısı kadar değeri yok bu tarz adamların.

Yanıtla4478
mahalle sakini:

Çıplak yayınlasa alkışlayacak mıydınız ? Bu nasıl kafa, ağırbaşlı edepli olmasını istemek mi suç soyunmak mı suç ? Kafalar çürümüş doğruyu yanlışı ayıramaz haldesiniz. Amacınız nedir, başarılı olmak edepsiz giyinmek mi gerektirir ?

Yanıtla5054
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title