Haberler

Avusturya maçını skoruna kadar bilmişti! Fenomen köpek, Türkiye-Hollanda maçı için de tahminini yaptı

Güncelleme:
Abone Ol

2024 Avrupa Şampiyonası son 16 turunda oynanan Türkiye-Avusturya maçının skorunu doğru bilen sosyal medya fenomeni köpek Steph Furry, çeyrek finalde oynayacağımız Hollanda karşılaşmasıyla ilgili de tahminde bulundu. Furry, ay-yıldızlıların Hollanda karşısında da 2-1'lik skorla galip gelerek adını yarı finale yazdıracağını belirtti. Sevimli köpek, Şampiyonlar Ligi'nin kazananını da doğru tahmin etmişti.

2024 Avrupa Şampiyonası son 16 turunda Türkiye'nin Avusturya'yı 2-1 yeneceği söyleyen sosyal medya fenomeni köpek Steph Furry'e bu kez çeyrek finaldeki Türkiye- Hollanda maçının sonucu soruldu. Maçların galibini seçmek için burnuyla bir topu kazanan ülkenin bayrağının bulunduğu sepete atan Furry'nin tahminine göre Türkiye Hollanda karşısında da aynı skorla galip gelecek.

ŞAMPİYONLAR LİGİ TAHMİNİ TUTMUŞTU

Sevimli köpek Furry, Real Madrid'in Borussia Dortmund'a karşı Şampiyonlar Ligi finalini kazanacağını tahmin etmişti. Mücadeleyi 2-0'lık skorla kazanan Madrid, Şampiyonlar Ligi şampiyonu olmuştu.

TÜRKİYE-AVUSTURYA MAÇINI SKORUNA KADAR BİLDİ

Şampiyonlar Ligi'nin kazananını doğru tahmin eden sosyal medya fenomeni köpek Steph Furry, Türkiye- Avusturya maçının sonucunu da doğru tahmin etti. Tüm dünyanın gündemine oturan o köpeğin maçtan önce yaptığı tahminine göre Türkiye Avusturya karşısında 2-1'lik skorla galip gelecekti. Kıran kırana geçen mücadele sonrası milllerimiz maçtan 2-1 galip ayrılmayı başarmıştı.

HOLLANDA'YI GERİDEN GELEREK 2-1 YENECEĞİMİZİ SÖYLEDİ

Avusturya galibiyetimizi skoruna kadar doğru tahmin eden sevimli köpek, bir kez daha ülkemizden yana tahminini kullanarak Türkiye'nin çeyrek finalde Hollanda'yı 2-1 yeneceğini tahmin etti. Köpek ayrıca Türkiye'nin 2-1'lik Hollanda galibiyetini 1-0 geriden gelerek alacağını da söyledi.

Avusturya maçını skoruna kadar bilmişti! Fenomen köpek, Türkiye-Hollanda maçı için de tahminini yaptı

Avusturya maçını skoruna kadar bilmişti! Fenomen köpek, Türkiye-Hollanda maçı için de tahminini yaptı

Kaynak: Haberler.com / Spor

A Milli Futbol Takımı Sosyal Medya Avusturya Avusturya Hollanda Hollanda Türkiye Türkiye Futbol Medya Yaşam Spor Futbol Yaşam Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (49)

Paraner:

Allah peygamber gönderse yinede hollandayı yenemez

Yanıtla1K44
Bulent Levent:

HOLLANDA 6 TÜRKİYE 1 MAÇ SONUCU

56953
Raşid POLAT:

kına gonderelim mi?

19401
Altay Bozkurt:

HOLLANDAYI DA ,PAKETSERVIS EDECEZZZZZZZ!!!

10297
Babayaro:

Kazanırsak bir daha tüm platformlarda paylaşım veya yorum yapmaktan vazgeçip, sosyal medya hesaplarını siler misin? Söz ver

10260
JY:

BU YORUMUN ALTINA IMZAMI ATARIM.

10647
LOLİPOP:

Hollanda 3 Türkiye 1

Yanıtla112146
Ali Harmanci:

Zaten ismin den belli loli top

6118
By çok bilen:

bu sefer bilemeyeceksin köpekcik keşke bilsen ama

Yanıtla19335
Ali Orhan:

Turkiye hollandqdqn daha iyi bence ya yeneriz yada berabere bizimkiler çok motive oldu

Yanıtla17187
Tüm 49 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title