Haberler

Aziz Yıldırım'a En Yakın İsim: Ersun Yanal'ın Fener'e Dönemez

Güncelleme:
Abone Ol

Aziz Yıldırım'a yakınlığıyla bilinen gazeteci Alaattin Metin, Ersun Yanal'ın Fenerbahçe'nin başına gelme ihtimalini sıfırın altında gördüğünü söyledi.

Ersun Yanal için kampanya başlatan taraftara kötü haber geldi. Fenerbahçe TV'de yayınlanan Stüdyo Futbol programı yorumcusu Metin, Ersun Yanal'ın Fenerbahçe'nin başına gelme ihtimalini sıfırın altında gördüğünü ifade etti.

"ERSUN YANAL İHTİMALİ SIFIRIN ALTINDA"

Alaattin Metin, "Ersun Yanal için anketler yapılıyor. Aziz Yıldırım olduğu sürece bu ihtimal sıfırın altında. Bir algı operasyonu yapılıyor. Bu haber ve yorumlar Pereira'nın da psikolojisini etkiliyor" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Alaattin Metin Aziz Yıldırım Ersun Yanal Fenerbahçe Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (4)

Dogrucu Davut:

Aziz gitsin o halde. . . Kendi elimizle 4. yıldızı gs ye armağan ettik . . . aziz ve bahçeli giderlerse ülkeye huzur gelecek ha bir de hacıcavcavoğlu:)

Yanıtla12
Çünkü Fenerbahçeliyiz:

eee de Ersun Yanal''ın başarısı da ortada. Nerede çılgın hücumlar ??? Nerede rakibi boğan, baskılı oynayan takım??

Yanıtla02
YETER:

HERŞEYİ DENİYOR BAŞARI İÇİN AMA OLMUYOR ARTIK GİT AZİZ NE OLUR YETEEER

Yanıtla01
YETER ARTIK:

Bırak git şikeci aziz. Hatta Yıldırım Demirören''i ve Mahmut Uslu''yu da al ve git. Zaten ayı Volkan ait olduğu yere doğal ortamına gönderilir o zaman.

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title