Haberler

Aziz Yıldırım: Böyle Giderse Gökhan Gönül ve Mehmet Topal'la Anlaşmayacağız

Güncelleme:
Abone Ol

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Gökhan Gönül ve Mehmet Topal yüksek ücretler istiyor. Bizim tekliflerimizi kabul etmezlerse sözleşme yenilemeyeceğiz." dedi.

Aziz Yıldırım Mali Kongre'de teknik direktör kararını açıkladı. Fenerbahçe Başkanı, Vitor Pereira ile devam edileceğini belirtti.

Öte yandan Yıldırım, Mehmet Topal ve Gökhan Gönül'le de istekleri devam ederse sözleşme yenilemeyeceklerini duyurdu.

"PEREIRA LİSTESİNİ VERDİ"

Aziz Yıldırım'ın konuşmasından satır başları şu şekilde:

"Pereira bize transfer listesini verdi. Yöneticilerimiz de çalışmalarına başladı. Gerekli yerlere transferi yapacağız."

"Gökhan Gönül, 34 maçtan 22 lig maçında oynadı. UEFA'da 14'te 6. Biz 2. olduk. 2 milyon 750 bin €, menajerine de 500 istiyor"

"GÖKHAN GÖNÜL'LE BÖYLE ANLAŞMAM"

"Gökhan Gönül'e 2 milyon euro ve diğer şartlarda evet deriz. Ama onlar kabul etmedi. Anlaşma sağlanmadı. Böyle anlaşmam. Gökhan Gönül'ün imzası konusunda anlaşamadık"

"Gökhan Gönül'ün istediği parayı Fenerbahçe veremez."

"TOPAL 4 YILLIK ANLAŞMA, YÜKSEK ÜCRETLER İSTİYOR"

"Mehmet Topal'a eski sözleşmesini önerdik, dediğimiz şartların üstüne çıkarsa Mehmet ile de sözleşme yapmayacağız"

"Mehmet Topal, 4 senelik anlaşma istedi. Yüksek ücretler istiyor. Bu istekleri devam ederse sözleşme yenilemeyeceğiz"

"TRANSFER BEKLENTİNİZ OLMASIN"

Galatasaray devletin gücü ile stat yaptı. Biz ise kendimi yaptık. Hiç kimse bunu unutmasın. Transfer yapacağız ama bu maddi duruma göre. Ben bu takımı 'UEFA'dan ceza alacak duruma getirdi' dedirtmem. Transfer beklentileriniz çok aşırı beklentiler olmasın, çok şey beklemeyin.

"VEBEKLER BÜYÜDÜ 'İSTİFA' DİYORLAR'

Ben başkan olduğumda bebek olan çocuklar şimdi bize istifa diye bağırıyorlar. Obradovic geçen sezon şampiyon olamadı. İyi mi Obradovic kötü mü? Ben size soruyorum şimdi...

"HER YERDE İMZAM VAR"

1 euro, 3.30 TL olmuş... Elinden gelenin en iyisini yapmakla olmuyor. 11 milyon euro kaynak, 30 milyon euro harcama... Tüm kağıtların altında imzam var. Konuşmakla olmuyor. Erkek basketbol takımında Udoh'un kararını bekliyoruz. Yüzde 51 kalacak. NBA'i bekliyor. Şimdi soruyorum, rakamları açıkladım. Bu rakamlar ışığında küçülelim mi, yoksa böyle devam mı edelim?

170 milyon dolar amatörlerden dolayı harcadığımız para... 200 milyon dolar banka borcumuz var. Böyle devam edersek bu borç artacak. Çnükü voleybolcu ne alıyor? Euro... Basketçiler de aynı...

"ŞAMPİYONU HAKEMLER BELİRLEDİ"

Evet, çok maçta kötü oynadık ama düşeni, şampiyonu bu sene hakemler belirledi. Federasyon toplantısında, 9 Haziran'da anlatacağım, o zaman dinlersiniz beni...

Fenerbahçeli olduğunu söyleyip de Fenerbahçe'nin karşısında olanları ihraç edeceğiz.

"BENDEN SONRA GELECEKLERE..."

Kulüplere yayın haklarında serbestlik hakkı getirilmelidir. Tamam, havuzu bozmak sistemiyor olabilirsiniz. O hâlde araştırma yapılmalı ve kulüplerin hakkı neyse o ödenmeli. Yayın ve isim hakları artırılsa sorunlar çözülür. Benden sonra gelecek kişilere UEFA kriterlerine uygun bir kulüp vadediyorum.

"BEN BU KOLTUĞA YAPIŞMADIM"

Allah kısmet eder inşallah size, şu anki muhalefeti görürsünüz. 1 gün dayanamazlar. Evde bazen şirketten arıyorlar, 50 milyar, 100 milyar istiyorlar. Buluyoruz, olmadı bankaya gidiyoruz zaten 'Öderler' diyorlar, veriyorlar. Kulüp öyle değil ki... Bakın Tamer Bey burada, her gün arıyorum. Telefondan zaten belli, sesi kötü geliyor. 'Şu futbolcunun ödemesi var, şunun vergisi var, basketbolcusu, voleybolcusu, polis geldi, sizi istiyorlar' diyor. Her günümüz böyle geçiyor. Kolay mı, anlatıyor muyuz bunları... Ben bu koltuğa yapışmadım. Yapışmak da istemiyorum."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Aziz Yıldırım Mehmet Topal Gökhan Gönül Fenerbahçe Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (11)

Ramses:

Fikret Orman ikisinide bonservissiz alır sonra 15 er milyoneurodan ikisini de satar. Hem 30 milyon euroyu cebe kor. Hem de Fener''in şampiyonlar liginden elenmesiyle 20 milyon euro daha garantiler .

Yanıtla726
Ertan:

bu ülkede kurtulunması gereken biri rte diğeri azizdir.

Yanıtla527
MİLLİ İRADE:

SENDEN GİBİLER DÜNYA VAR OLDUĞUNDAN BERİ VAR KÜFÜR TEK MİLLETTİR. GİT İSRAİLE TAM SANA UYGUN BAŞKAN VAR NETENYAHU VAR HAYDİ YÜRÜ GİT MEMLEKETİNE

202
Galatasaraylı Selo:

Helal olsun sana Başkan. Ben bir Galatasaraylı olarak bu dik duruşundan dolayı seninle gurur duydum. Para istemeye geldimi ben 2 milyon değil , 3 milyon istiyorum, sahaya çıktımı oynadıkları Futbola bak Mahalle maçı, bir ara Luganoda böyle yapmıştı, sen yine dik durmuştun ve bütün avrupayı gezdi senden çok para veren olmadığını gördü ve geri geldi. Sakın Dik Duruşunu bozma, keşke Bizimkilerde böyle dik dursa.

Yanıtla611
Burhan:

ILK ÖNCE ARTIK KENDISINE AYRILSIN VE DEFOLUP GITSIN YETER ARTIK KENDI HARICINDE HERKES GÜNAH KECISI YALNIZ KENDISI IYI. DEVOL ARTIK DEFOOOOOOOL

Yanıtla19
Adınızı Yazın:

şunu çok iyi biliyorum sen adam olsaydın bugun türk futbolu bu halde olmazdı. . mafya senii

Yanıtla46
Hakan:

Diego gibi saçma adama 3. 5 milyon veriyosun daha ne olsun. . .

Yanıtla08
31:

o zaman bir an önce bırak da kurtulsun su takım senden pereira da sende defolun gidin artık.

Yanıtla04
Adınızı Yazın:

BROVA BASKAN GITSINLER

Yanıtla11
ali:

3. 600. 000 euro = 11. 879. 280 yıllık olarak gökan gönülün istediği para bide 4 sene istiyo cıngöz ula gökan sen kimsin ulan istatistiklerin rakamların ortada 1 tane asistle oynuyosun 6 ay sakat yatmışsın utanmadan yıllık 12 milyon lira isteyebiliyosun burdaki koyunlarda niye vermiyo diye başkana kızıyo. gökan gönül kim ya adam olsa bi avrupa kulübü şimdiye kadar gelir alırdı. beyler bu paralar sizlerin cebinden çıkıyo tarladan toplanmıyo akıllı olun biraz

Yanıtla02
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title