Haberler

Aziz Yıldırım Hakkında Suç Duyurusu

Güncelleme:
Abone Ol

Güvenlik-İş Sendikası Genel Başkanı Ömer Çağırıcı, güvenlik görevlisine sözleri nedeniyle Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım hakkında suç duyurusunda bulundu.

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Yıldırım hakkında suç duyurusunda bulundu Güvenlik-İş Sendikası üyesi bir grup, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım hakkında suç duyurusunda bulundu.

GÜVENLİK GÖREVLİSİYLE TARTIŞTI İDDİASI

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına iletilmek üzere Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına verilen dilekçede, Yıldırım'ın Sabiha Gökçen Havalimanında görevli Güvenlik-İş Sendikası üyesi bir özel güvenlik görevlisiyle tartıştığı ileri sürüldü.

Suç duyurusunun ardından grup adına açıklama yapan Güvenlik-İş Sendikası Genel Başkanı Ömer Çağırıcı, Yıldırım'ın güvenlik görevlisine "Hiçbir işe yaramıyorsunuz, hakkınızda yazı yazdıracağım" dediğini ileri sürdü.

"HERHANGİ AÇIKLAMA YAPILMADI"

Sendika ve güvenlik görevlileri olarak Yıldırım'dan bir özür beklediklerini belirten Çağırıcı, "17 Ocak'ta yaşanan talihsiz olaydan bugüne, meslektaşımız özel güvenlik görevlilerine ve kamuoyuna herhangi bir açıklama ya da özür yayınlanmamıştır" dedi.

Özel güvenlik görevlileri olarak kamu hizmeti yaparken vatandaşların can, mal ve namus gibi değerlerini koruduklarını bildiren Çağırıcı, şunları kaydetti:

"250 BİN GÜVENLİK GÖREVLİSİ VAR"

"Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ı söylediği sözden dolayı şiddetle kınıyoruz. Önemli bir camia olan Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanına sarf ettiği sözlerle Türkiye'de aktif olarak çalışan 250 bin özel güvenlik görevlisini hedef aldığını bilmesini istiyoruz. Yıldırım'a, Fenerbahçe Spor Kulübünü ve müsabakalarda kendilerini kimlerin canı pahasına koruduğunu unuttuysa hatırlatmak isteriz."

Kaynak: AA / Spor

Fenerbahçe Spor Kulübü Aziz Yıldırım Ömer Çağırıcı Spor Üst Manşet Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (18)

ZAGROS:

BAŞKANIMIN BAŞI NE ZAMAN BELA DA KURTULDU Kİ. ??

Yanıtla1810
MM:

VALLA DEVLETİN BAŞINA GEÇECEK ADAM BU İŞTE HELAL SANA AZİZ BABA

Yanıtla117
Nişantaşlı:

Aziz başkan seni çok seviyoruz.

Yanıtla133
esb:

Aziz başkan sen bir tanesin seni çok seviyoruz.

Yanıtla122
gökhan:

bu şikeci aziz hala ortalıkdamı?

Yanıtla18
ali olgun:

Trabzonlu olarak ts li olarak yazıyorum sayın aziz baskan bizde olsa ancak sampiyon oluruz. . niye cok cesur ve caliskan . . bir de üç kuruşluk iş bulamadığı için köyün kentin tüm magandaları çok azı hariç gidip özel güvenlikci oluyorlar. . aziz başkan gibi bir şahsiyete saygıda kusur ediyorlar . . yazık hiç sevmeseniz bile en azından o güvenlikcilerden yaş itibari olarak büyük ve abileri babaları yaşında. . türk olarak örfümüze göre de saygısızlık yapmışlar. ts ye yapılan yanlışı federasyon yaptı.

Yanıtla53
ali olgun:

tam mal mışsın adın gibi . . ne güvenliği bunlar sanki polis asken mitcimi yoksa uyduruk güvenlikci diplamalı kahveden topladığınız daha konuşmasını adam aranasını beceremeyen çalışanlarmı. bu diplamaları kaç paraya veriyorsunuz kaç paraya

12
efsane:

sendika başkanı aziz yıldırım kime hakaret ettiyse bırak o açsın davasını madem çok düşünüyorsun o garibanları haklarını daha çok savun aç mı kaldın merak etme aziz yıldırım senin gibi uyanıkları cebinden çıkarır

Yanıtla42
ali olgun:

şu yorumlara bakıyorum milliyetli taraflı yazmışlar. fenerbahçeyi tehdit edip 50 milyon dolar işteyen pensilvanyalı hocacılar aziz başkan aleyhinde atıp tutmuşlar. . yazık bu şekilsizlere yazık aç kaldılar galiba. gelsinler trabzonda cami kapılarında örtü açıp para toplasınlar . bu ne aymazlık neyin davasını güdüyorlar . kimi kurtaracaklar bu saatden sonra kimi.

Yanıtla42
can cana:

bu ne yinemi buu rezil herffff

Yanıtla42
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title