Haberler

    Aziz Yıldırım'ın Seçim Kozu Emre Belözoğlu

    Güncelleme:
    Abone Ol

    Fenerbahçe'de seçime girmeye hazırlanan Aziz Yıldırım, Emre Belözoğlu'yu takımın başına sportif direktör olarak getirmeyi planlıyor.

    Haziran ayındaki başkanlık seçiminde Ali Koç ile başkanlık mücadelesine girecek olan Aziz Yıldırım hummalı bir çalışma içerisinde...

    Yeni sezon planlarını da yapan Fenerbahçe'nin patronu yeniden başkan seçilmesi halinde Başakşehir forması giyen Emre Belözoğlu'na profesyonel idarecilik görevi vermeyi düşünüyor. Yıldırım, tecrübeli oyuncuyu futbol takımının başına sportif direktör olarak getirecek.

    EMRE, FENERBAHÇE'YE SICAK BAKIYOR

    Daha önce de Fenerbahçe'de görev alması önerilen ancak birkaç yıl daha futbol oynayacağını belirterek teklifi geri çeviren Emre Belözoğlu'nun, bu kez Sarı-Lacivertli takımda görev almaya sıcak baktığı belirtildi.

    Sözcü'nün haberine göre; Başakşehir'in yıldızı, yönetim ve teknik heyet arasındaki köprüyü kuracak. İtalyanca ve İngilizce'yi çok iyi derecede konuşabilen Emre Belözoğlu'nun bu görev için biçilmiş kaftan olacağı kaydedildi.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Emre Belözoğlu Başakşehir Fenerbahçe Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    1000

    Yorumlar (16)

    Kebepçı Selahattin:

    Sen Kaptanı takımdan gönder, Sonrada gel sportif direktör ol de. Yöneticilik hiç mi hiç yok sizde, bir bırakın gidin artık

    Yanıtla37
    Tanju:

    emre karektersizinden bu futbol çok çekti hala bundan medet umuyor

    Yanıtla26
    teolog33:

    Eğer Emre bunu kabul ederse, işte tam o zaman skandal olur. Fatih Altaylı, Aziz Yıldırım''ın kalmasını istiyor. Bütün rakip takım taraftarları, yusuf yusuf atıyor. Ali Koç gelirse ne yaparız. Diye düşünüyorlar. Bu durumda Ali Koç''un seçilmesi artık farz olmuştur. Yoksa Fenerli''ye her gün kahır, rakiplere her gün bayram olur.

    Yanıtla05
    teolog33:

    Yazıklar olsun. Eğer doğru ise bu bir tam skandaldır. Eski kavga ettikleri bütün şahısları kullanıyor. Gerçekten Fenerbahçe koltuğu Başbakanlık''tan bile önemli.

    Yanıtla14
    REALİST FENERLİ:

    Aziz yıldırımı yedirmeyiz.

    Yanıtla14
    E.Belözoğlu:

    Yıllarca Kaptanlık Yapan Adamı Mektupla Yolla Sonra Seçim Kozu Yap Öyle Bir Dünya Yokkk

    Yanıtla04
    Dogrusu:

    Zaten sorun burada... Emre, Volkan , Eziz... biz Cimbomlularin tam istedigi gibi... bunlardan bir cacik olmaz

    Yanıtla04
    memo:

    nerde ortalık karıştıracak adam var toplamaya çalışıyor. . . Git Lugano''yu da getir, Mahmut Uslu''yu da teknik direktör yap. . .

    Yanıtla03
    Cimbomlu:

    Komedi devam ediyor.

    Yanıtla03
    çetin çağatay:

    Yeter artık çekin gidin

    Yanıtla02
    Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title