Haberler

Aziz Yıldırım'ın Tokat Attığı Başkan, Kulübü Feshetti

Güncelleme:
Abone Ol

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın geçtiğimiz dönemde tokat attığı Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı Başkanı Işık Eyigüngör, kulübü feshetti.

Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı, kulüp faaliyetlerini sona erdirdiğini açıkladı. Son iki sezondur büyük yatırım yapan ve Euroleague'de Final-Four oynayan kulübün bu kararı spor dünyasında şok etkisi yarattı.

KULÜP GEÇEN YIL EUROCUP'I KAZANMIŞTI

Yakın Doğu Üniversitesi bu sezon Kadınlar Euroleague'de dördüncü olmuş; geçen sezon ise Eurocup'ı kazanmıştı. Türkiye Ligi'nde de bir kez mutlu sona ulaşan Yakın Doğu Türkiye Kupası'nı da bir kez müzesine götürdü.

AZİZ YILDIRIM TOKAT ATMIŞTI

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Yakın Doğu Üniversitesi'nin oyuncularını ayartıp transfer ettiğini dahi iddia etmişti. Yıldırım, oynanan maçtan önce de Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı Başkanı Işık Eyigüngör'e tokat atmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Aziz Yıldırım basketbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (11)

metin:

demekki boşuna tokatlamamış boş adamı eline sağlık AZİZ BABA

Yanıtla1611
Akademisyen:

Aziz yildirimdan da bu beklenir zaten ! Hastalikli adam !

Yanıtla718
halk..:

demekki adamın tek amacı feneri durdurmakmış bir tokat da sahada yiyince yıkıldı:)

Yanıtla1111
4466:

AZİZ YILDIRIM GİBİ ADAMLAR GELİP BEYFENDİ Bİ ADAMI TOKATLARSA OLACAĞI BU

Yanıtla715
GS:

AZİZ BİZİM EŞBAŞKANIMIZ O HEP FENEVİN BAŞINDA KALSIN Kİ ÇABUCACIK 5. YILDIZI ALALIM

Yanıtla612
.:

ELLERİ KIRILASICA AZİZ NEDEN TOKATLAMIŞ BU ADAMI BİRİ DE ÇIKIP BU AZİZE DUR DİYEMİYO

Yanıtla77
Kalafatçı:

Azizi taraftar artık sevmiyor.ama eyigüngere de çok iyi oldu.ağzınla kuş tutsa artık fenerin kapısından giremez.şimdi o feneri bırakıp giden basketçilerde takım satmanın bedelini ödesin.aziz bey bu bile senin hatan eski yöneticilerinden biri Işık efendi senden öç almak için takım kurdu.geçen yılki YAKINDOĞU şampiyonluğu olmasaydı fener geçen yılda şampiyondu.daha fazla zarar vermeden git artık!

Yanıtla64
Başkan:

Aziz Başkanı severim sayarım Onursal başkanlığıda Hak ediyor, Tokattada sonuna kadar haklı gördüm. Ama Ali Koç Başkan olucam dedikten sonra kenara çekilip Taraftar olarak başarı dilemesi lazım

Yanıtla06
AZNİF KALINTAKAR:

TOKAT AZ VERSEYDİN ODUNU KEŞKE AZİZ BAŞKAN

Yanıtla30
BOŞ:

NE OLACAK BU İŞİN SONU

Yanıtla03
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title