Haberler

Aziz Yıldırım 'Kötü Şöhret Sahibi' Değil

Güncelleme:
Abone Ol

Fenerbahçe Kongresi'nde Aziz Yıldırım'ın üyelik durumu için yapılan değerlendirmede, "kötü şöhret sahibi" olmadığı oy birliğiyle kabul edildi.

Sarı-lacivertlilerde iki gün sürecek genel kurulda, Aziz Yıldırım, Mehmet Ali Aydınlar ve Yamen Uzun başkanlık için yarışacak. Aziz Yıldırım'ın üyelik durumu için yapılan değerlendirmede, "kötü şöhret sahibi" olmadığı oybirliğiyle kabul edildi. Hulusi Belgü ise başkanlık yarışına giremeyecek.

KÖTÜ ŞÖHRET SAHİBİ DEĞİLLER

Fenerbahçe Kongresi'ndeki kritik oylamada Başkan Yıldırım ile yöneticiler İlhan Ekşioğlu ve Şekip Mosturoğlu'na destek tam geldi! Kongre üyesi Recep Özcan'ın dava açtığı bu 3 ismin "kötü şöhret sahibi olmadıkları" kabul edildi. Bu oylamada Başkan Adayı Mehmet Ali Aydınlar'ın da Aziz Yıldırım'a destek amaçlı el kaldırması dikkat çekti.

HULUSİ BELGÜ YARIŞTA YOK

Hulusi Belgü'nün geçici ihraç cezası kaldırılmadı. Belgü hakkındaki geçici ihraç kararının kaldırılması talebi 2 kez oylamaya sunuldu ve 2 kez reddedildi. Bu nedenle Hulusi Belgü başkanlık yarışına giremeyecek.

EKŞİOĞLU VE MOSTUROĞLU NE DEDİ?

İlhan Ekşioğlu, "Kötü Şöhret" oylamasının 3 Temmuz'dan bu yana yapılacak en adil karar olacağını belirterek "Bugün burada kazanan Cumhuriyetimiz olacaktır" dedi.

Ekşioğlu'nun ardından kürsüye gelen Şekip Mosturoğlu ise "Fenerbahçe idarecilerini böylesi ithamlarla yargılayan herkese cevabı birazdan burada verin" diyerek sözü 2010-2011 şampiyonluk kupasına getirdi. Bu kupanın şampiyonun Fenerbahçe olduğunu, bu gerçeğin değişmeyeceğini ve kupanın Fenerbahçe'den alınamayacağını Belirten Mosturoğlu, "Benim için tüm şampiyonluklar değerlidir ama 2010-2011 kupasının farkı, helal ve lekesiz olmasının yanısıra, benim için en kutsal kupa olmasıdır." diye konuştu.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

İlhan Yüksel Ekşioğlu Şekip Mosturoğlu Aziz Yıldırım Fenerbahçe Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title