Haberler

"Baba" dediği Aziz Yıldırım, Serhat Akın'ı yalnız bırakmadı

Güncelleme:
Abone Ol

Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım ve eski yönetici Mahmut Uslu, silahlı saldırıya uğrayan eski futbolcu ve spor yorumcusu Serhat Akın'ı hastanede ziyaret etti.

Fenerbahçe eski Başkanı Aziz Yıldırım, silahlı saldırıya uğrayan Serhat Akın'a ziyarette bulundu. Aziz Yıldırım'ın yanında eski yönetici Mahmut Uslu da yer aldı.

SERHAT AKIN'I ZİYARET ETTİ

Mahmut Uslu'yla birlikte ziyarete giden Aziz Yıldırım'ı Serhat Akın'ın yorumculuk yaptığı Youtube kanalı Sports Digitale'in kurucusu olan Murat Zorlu karşıladı. Murat Zorlu daha sonra ifade vermek için emniyete gitti.

'Baba' dediği Aziz Yıldırım, Serhat Akın'ı yalnız bırakmadı

Haberler.com / Alper Kızıltepe - Spor

Aziz Yıldırım Aziz Yıldırım Mahmut Uslu Serhat Akın Serhat Akın Fenerbahçe Fenerbahçe Spor Baba Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (9)

cemalettin acar :

öncelikle geçmiş olsun acil şifalar.adamın söylediklerinde tek bir yalan yok,gönül verdiği takımın düştüğü durum hakkında yorum yaptı ve çok doğru şeyler söyledi.üslubu sert olabilir ama bunları yaşamasını gerektirecek birşey yapmadığını düşünüyorum.

Yanıtla3114
Can Reno:

futbolumuza bakın kurtlar vadisi

Yanıtla1049
Cemal Güneş:

Serhat Serhat olalı böyle bir prim yapmamıştır. şimdi artık mezara kadar bunun kaymağını yer.

Yanıtla378
Çakır Aslan:

0 değilde lan hareket halinde 2 ayağına nasıl sıktın bu adamın ya nasıl bir nişancılık bu

Yanıtla835
Muhittin Kaya:

Ali Koç geldimi...

Yanıtla332
ARSLANOĞLU Hakan:

Benimde ayağıma sıksınlar yeter ki öyle manzarası güzel Hastane odasında 15 gün yatayım. Bizim çocuklar ziyaretime gelseler kovsalar da gitmezler. hemen camın önüne masa kurarlar.

Yanıtla194
Ali Turan:

Kumar borcu diyolar, o değilse namus davası diyecekler. Ejderhanın kuyruğuna bastın evlat dik dur doğruları söylemeye devam et

Yanıtla219
Yuksel Kargaci:

Açıkçası feneri de Ali Koç u da sevmem ama olayın aslı ortaya çıkmadan, yaptığı yorumladan dolayımı olup olamadığı bile belli olmadan bu çapta adamların suçlanmasını bu tür olaylarda adının geçmesini doğru bulmuyorum.

Yanıtla83
Ugur Mavlay:

bunun bir ayağına sıktılar neden ikisi alcida

Yanıtla13
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title