Haberler

Bahçeli'nin tuttuğu takımdan Amedspor'a bozkurtlu karşılama

Güncelleme:
Abone Ol

TFF 1. Lig'de perde açılırken, ligin yeni ekiplerinden Amedspor, deplasmanda MHP lideri Bahçeli'nin de taraftarı olduğu Karagümrük ile karşı karşıya geldi. Karagümrük taraftarları, Amedspor karşılaşması öncesinde İstiklal Marşı okunurken bozkurt yaptı.

Mhp lideri Devlet Bahçeli'nin, taraftarı olduğunu MHP grup toplantısında açıkladığı ve rozetini taşıdığı Fatih Karagümrük ile Amedspor arasındaki maç İstanbul Olimpiyat stadyumunda oynandı.

Bahçeli'nin tuttuğu takımdan Amedspor'a bozkurtlu karşılama

MAÇ ÖNCESİ TARAFTARA ÇAĞRI

Karagümrük maçı öncesi bazı gruplar sosyal medyadan Amedspor'a karşı çağrı yaptı. Sosyal medyada Karagümrüklüler isimli hesaptan yapılan paylaşımda "Pazar akşamı sezonun ilk haftasında karşılaşacağımız amedspor maçında. Karagümrük taraftarları olarak İstiklal Marşın'da UEFA tarafından ceza verilen Merih Demiral'a Türk'ün Sembolü bozkurt yaparak destek olacağız. Haydi gel sen de katıl bize" ifadeleri kullanıldı.

Bahçeli'nin tuttuğu takımdan Amedspor'a bozkurtlu karşılama

BOZKURT İŞARETİ YAPTILAR

Karagümrük taraftarları, Amedspor karşılaşması öncesinde İstiklal Marşı okunurken bozkurt yaptı. Kısır geçen karşılaşma başladığı skorla 0-0 eşitlikle tamamlandı.

"ARTIK KARAMGÜMRÜKLÜYÜM" DEMİŞTİ

MHP lideri Devlet Bahçeli, daha önce yaptığı bir açıklamada "Depremin ağır sonuçlarıyla mücadele edilen süreçte Türk futbolunu siyasileştirmeye çalışanlar alçak bir kurgunun içerisindedir. Hükümeti istifaya davet etmek, bir avuç fanatik ve holigan gruba sipariş verilmiş iç ve dış bağlantılı siyasi komplodur. Tribünleri provoke edenlerin tespiti yapılmalıdır. Bu yapılana kadar gönül verdiğim Beşiktaş Jimnastik Kulübü üyeliğinden ayrıldım. Bundan böyle ben artık Karagümrüklüyüm" ifadelerine yer vermişti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Devlet Bahçeli Amedspor Amedspor Politika Futbol Spor MHP Futbol Politika Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (71)

İsa Uçar:

Siyaset spor’a da bulaştı Amedspora başarılar diliyorum

Yanıtla6811K
OSMAN SAHiN:

Amed ne la Diyarbakır spor

2522
D:

Ve yıl 2024 futbolla ırkçılıkla uyutulan bir toplum. Başka toplumlar da bilimle ilerleye dursun. Allah doğru yolu izleyene ve çalışana verir.

342
ufka dair:

bir ara Bursaspor vardı Böyle beyaz Toros falan açıyordu sonra ligin dibini boyladı Karagümrük'te sonunu şimdiden hazırlıyor

Yanıtla285905
ENSON:

Merak etme Diyarbakır da aynı hüsrana uğrar

2010
Süleyman İlteriş:

İyide bunun Amed sporla alakası yok... Ligin ilk maçında UEFA'ya tepki olduğunu sosyal medyadan açıklamışlar

196
Gokhan Bilge:

Sizi Diyarbakır’da çok güzel karşılarlar bro ????

Yanıtla306673
Demir Can:

Her şey karşılıklı olacak

612
Avşar OĞLU:

Seni de bekleriz karşılamaya ! Yerse tabi

34
Alkurt:

Yapma ya bro

33
Tüm 71 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title