Haberler

Balıkesirspor Kaza Kurbanı Futbolcularını Unutmadı

Güncelleme:
Abone Ol

Kazanlar dolusu pilav ve ayran cuma namazını kılan vatandaşlar ile çevre esnaf ve Balıkesirlilere ikram edildi.

Balıkesirspor Kulübü yöneticileri, 15 Mart 2011'de Gölmarmara yakınlarında geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitiren eski futbolcusu Erhan Kayar ve aynı yıl 25 Nisan'da Balıkesir'de geçirdiği trafik kazasında ölen Emre İncemollaoğlu'nun anısına Zağnospaşa Camii'nde cuma namazı sonrası vatandaşlara pilav ve ayran ikram etti.

Cuma namazından sonra gerçekleştirilen pilav dağıtımına, Balıkesir Belediye Başkanı MHP'li İsmail Ok, Balıkesirspor Kulübü Başkanı Tuna Aktürk, Balıkesirspor yöneticileri, Balıkesirspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin ve futbolcular katıldı. Erhan Kayar ve Emre İncemollaoğlu'nun fotoğraflarının bulunduğu ve 'Kalbimizdesiniz' yazılı afişin önünde, bin 500 kişiye pilav ve ayran ikram edildi. Belediye Başkanı İsmail Ok ve Kulüp Başkanı Tuna Aktürk de pilav kazanının başına geçip yemek ikramında bulundu.

Başkan Aktürk, "Bugün futbolcumuz Erhan Kayar'ın ölüm yıldönümü. Balıkesirspor yöneticileri ve Balıkesir halkı olarak kendisini bir kez daha anmak için mevlüt okuttuk, pilav hayrı yaptık. Erhan kardeşimizin mekanı cennet olsun. Ailesine de başsağlığı diliyoruz" dedi.

Belediye Başkanı İsmail Ok da Balıkesirspor'un bu günlere gelmesinde emeği geçen futbolcular Erhan Kayar ve Emre İncemollaoğlu'nu rahmetle andıklarını belirterek, "Balıkesirsporlu futbolcularımızı, teknik ekibimizi, yöneticilerimizi, Allah bu tür felaketlerden korusun. Bu sene şampiyonluk yolunda hızla ilerliyoruz. Hedefimiz, PTT 1'inci Lig'e çıkmak. Bu yolda ilerlerken, altını çizerek söylüyorum, tek dileğimiz, futbolcularımızın, teknik heyetimizin, taraftarımızın, yöneticilerimizin, bir tek kılına bile zarar gelmemesi. Onun için cuma mübarek günde toplandık, dua ettik. Şampiyonluk için önümüzde çok önemli virajlar var. Pazar günü Tokatspor ile karşılaşacağız. Tüm taraftarlarımızın kırmızı beyaz formalarını giyerek sahaya gelmelerini, Balıkesirspor için canını veren kardeşlerimizin yanında olduklarını göstermelerini istiyorum" diye konuştu.

Teknik direktör İsmail Ertekin, futbolcuları elim bir trafik kazası sonucu yitirmenin üzüntüsünü yaşadıklarını vurgulayarak, "Futbolcularımızı kaybetmenin üzüntüsünü yaşarken, Balıkesirspor yöneticilerinin ölen futbolcuları unutmaması sevindirici. Bu tür olaylar bizi üzüyor ama anmak da bir görev. Yöneticilerin ve taraftarın sahiplenme olayı çok güzel. İnşallah bu sahiplenme önümüzdeki günlerde bizi birinci lige getirecek diye düşünüyorum" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Emre İncemollaoğlu Balıkesirspor Tuna Aktürk Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title