Haberler

Bankalar Birliği borcunu sıfırlayan Trabzonspor'un hisselerinin satılacağı iddia edildi

Güncelleme:
Abone Ol

Bankalar Birliği borcunu sıfırlayan Trabzonspor'un hisselerinin Suudi Arabistan kaynaklı bir fon tarafından alınmak istendiği ve hisse satış oranı üzerinde görüşmeler yapıldığı da iddia edildi. Bordo-mavililer ayrıca, Qatar Airways ile sırt sponsorluğu için pazarlık yapıyor.

Bankalar Birliği borcunu sıfırlayarak tarihi bir harekete imza atan Trabzonspor, Körfez sermayesiyle yakın temas halinde. Sponsorluk görüşmelerini sürdüren bordo-mavililerin hisselerini almak isteyen bir fon olduğu da iddia edildi.

KATAR'DAN 16 MİLYON EUROLUK SPONSORLUK

Trabzonspor'da başkan Ertuğrul Doğan'ın geçtiğimiz günlerde söylediği "yurt dışı yatırımcı" sözlerinin detayı ortaya çıktı. Sözcü'de yer alan habere göre; Qatar Airways'in bordo mavililere sırt sponsoru olacağı ve dört yıl için 16 milyon euro ödemeye hazır olduğu öğrenildi.

SUUDİLER HİSSE SATIN ALMAK İSTİYOR

Öten yandan Suudi Arabistan kaynaklı bir fonun ise Bankalar Birliği borcunu bitiren Trabzonspor'un AŞ hisselerini almak istediği öne sürüldü. Hisse satışının oranı üzerinde görüşmeler yapıldığı belirtiliyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Suudi Arabistan Suudi Arabistan Ertuğrul Doğan Trabzonspor Trabzonspor Futbol Finans Katar Spor Süper Lig Futbol Finans Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (25)

Baba Yabgu:

Satın evladım herşeyi satın sata sata filistin gibi oluruz sonunda

Yanıtla71162
O Z:

Satış herkese açık. Paran varsa sen al.

00
Cafer ZENGİNOL:

Filistin sattı diyorsunuz ama toprak satanlar sadece filistinliler değil diğer gayri müslümlerle beraber toplam %3 lük kesim satış yapıyor. geri kalan vergilerini ödeyemiyor.... tarihi iyi araştırın

00
Savaş Tural:

Yaylaları verdiniz yetmedi bide trabzonsporu verin

Yanıtla33154
O Z:

Ne yapacaktın yaylalarda koşup oynuyacakmıydın.

00
baris kavuncu:

Toprakları sattılar araplara sıra kulübe geldi

Yanıtla30126
vatan Celik:

İngilizler alsaydı göbek atarsınız aklı evvel ucuz siyasetciler. Sanki Katarlı stadı söküp Katar'a götürecek. İngiltere liginin yarısı Arap sermayesi

Yanıtla8370
Hasan Turk:

İngiltere 20 milyon araba bedava maas egitim saglik hizmeti vermiyor vatandaslik vermiyor.yakinda sende sermaye olursun.

1546
AGAli:

Dünyanın çeyreği ingiltere sömürgesi, aynı şey değil, yabancılara satılan fabrikalar, kuruluşlar, yerli sermaye vs futbol takımları bu ülkenin değerleri, satılmasına bu gözle bakılamaz. TS bir kulüp değil artık bir efsanedir, buna değer biçilemez, tıpkı bu vatana değer biçilememiyeceği gibi, satıp şahsi ikbal peşinde koşanlar haindir..

10
vatandaş osman :

Arapzonspor lige renk katacaktır. Trabzonun duruşu değil fiyatı vardır, o fiyat da 3-5 ruble veya dinardır.

Yanıtla4665
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title