Haberler

Barda Gökhan Töre'yi Yaralayan Kişi Yakalandı

Güncelleme:
Abone Ol

Beşiktaşlı Gökhan Töre'nin Şişli'de yaralanması olayında hakkında dava açılan Korhan Bahadır, yakalandı. Bahadır hakkında 25 yıla kadar hapis isteniyor.

Beşiktaşlı milli futbolcu Gökhan Töre ve arkadaşlarının Şişli'de bir barda tavandan seken kurşunla yaralanması olayında, "olası kastla öldürmeye teşebbüs" suçundan hakkında dava açılan Korhan Bahadır yakalandı.

Alınan bilgiye göre, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, çalışmaları sonucunda Bahadır'ın, Ortaköy Nispetiye Caddesi'nde bulunduğunu belirledi. Seyir halindeki otomobili motosikletli ekipleri tarafından durdurulan Korhan Bahadır gözaltına alındı. Bahadır, işlemleri tamamlanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'ne götürüldü.

MEKAN İÇİNDE 2 EL ATEŞ EDİLDİ

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Genel Soruşturma Bürosu Savcılarından Zeynel Sarıbuğa'nın hazırladığı iddianamede, 21 Nisan 2014'te saat 05.40 sıralarında Şişli'deki bir barda bulunan sanık Korhan Bahadır'ın, kimliği belirlenemeyen bazı kişilerle anlaşılmayan nedenle tartıştığı ve mekan içinde havaya 2 el ateş ettiği belirtildi.

SEKEN MERMİ ÇEKİRDEĞİNDEN YARALANDILAR

Bu sırada aynı mekanda sanıkla herhangi bir ilişkileri olmayan mağdurlar Gökhan Töre, Taner Yalçın, Mahir Arslan, Hüseyin Kanat, Burkay İsen ve Kadircan İpekçi'nin de bulunduğu kaydedilen iddianamede, mağdurların tavandan parçalanıp seken mermi çekirdeğinden yaralandıkları aktarıldı.

20 YILDAN 25 YILA KADAR HAPİS CEZASI İSTENDİ

İddianamede sanık Korhan Bahadır hakkında "olası kasıtla öldürmeye teşebbüs" suçundan 20 yıldan 25 yıla kadar hapis cezası istendi.

İddianameyi kabul eden İstanbul 30. Asliye Ceza Mahkemesi, eylemin "olası kastla yaralama" suçunu değil", "olası kastla öldürmeye teşebbüs" suçunu oluşturma ihtimali bulunduğu gerekçesiyle görevsizlik kararı vererek, dosyayı ağır ceza mahkemesine gönderdi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Korhan Bahadır Gökhan Töre Şişli Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (7)

RüzgarmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Normal biri yaralansa bırak 25 yılı 1 yıl bile hapis istemini kabul etmezler. Gökhan töre yaralanmış ya adamın parası var ya 25 yıl hapis istemini onaylarlar + ağır cezaya gönderirler. Adalet böyle işliyor işte

Yanıtla014
türkiye türklerindir:

çok merak ediyorum bu sımarık gökhan töre acaba bahadırı vursa gökhan için hakimler 25 sene isteyebilirmiydi bence isteyemezdi araya kimler kimler girerdi berat ettirirlerdi birde kursun yemiş rezil olmus yataktan paylastığı poza bak cahil işte kafa o kadar basıyor zaten yakında millet elinde olsa azrail canlarını almaya geldiğinde de azraille selfie cektirmeye kalkarlar sonradan görmeler

Yanıtla04
ayhanturkey:

SANKİ ÖLDÜRMÜŞ ADAMI 25 YIL YEMİŞ

Yanıtla21
cenk:

Türkiye cetelere hizmet ediyor

Yanıtla12
URFALI:

BU DAVADAN BIRSEY CIKMAZ

Yanıtla01
hakimmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Direk hedef almamış 25 yıl fazla..

Yanıtla00
.......mobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

25 yıl istendi diyor ..sen sonuca bak..

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title