Haberler

Galatasaray'ın 2 yıldızı A Milli Takım kadrosundan çıkartıldı

Güncelleme:
Abone Ol

Karadağ maçında sakatlanan Barış Alper Yılmaz ve İzlanda maçı için cezalı duruma düşen Kaan Ayhan, A Milli Takım aday kadrosundan çıkarıldı.

UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'ta 14 Ekim Pazartesi günü deplasmanda İzlanda ile karşılaşacak A Millî Takımımızın aday kadrosunda değişiklik yapıldı.

2 YILDIZ KADRODAN ÇIKARILDI

TFF'den konuyla ilgili yapılan açıklamada, "UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'ta 14 Ekim Pazartesi günü deplasmanda İzlanda ile karşılaşacak A Millî Takımımızın aday kadrosunda değişiklik yapıldı. Dün akşam Samsun'da Karadağ ile oynanan maçta sağ arka adalesinde sakatlık yaşayan Barış Alper Yılmaz ile aynı müsabakada gördüğü sarı kartın ardından İzlanda karşılaşmasında cezalı duruma düşen Kaan Ayhan aday kadrodan çıkarıldı" ifadeleri yer aldı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

A Milli Futbol Takımı Barış Alper Yılmaz Barış Alper Yılmaz Vincenzo Montella Milli Takım Galatasaray Kaan Ayhan Kaan Ayhan İzlanda Karadağ Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (4)

Resul Basin:

BARIŞ ALPER BOŞ TENEKE SES VAR İCRAAT YOK

Yanıtla4656
Ali Aydin:

Baris Alper birdahada alinmasin hata lisansi elinde alinsin ne fotbolcusuya mahale takimina alinmaz

Yanıtla4117
Rafet Bayar:

Montella nın Barış Alper i bu sene neden milli takıma alıyor şaşırmamak elde değil, Montello da bu sene biraz düşüş var, B.Alper i oyundan alması ne kadar doğru ise onun yerine kazma Bertuğ alması o kadar yanlıştı, benim izlediğim Montella bu değil galiba dışardan müdahale var, Semih in alınması gibi, çocuk kendi takımında forma şansı bulamıyor ama ne hikmetse milli takım kadrosunda Bjk Mustafa neden alınmaz

Yanıtla204
Samet GÜR:

hımmm

Yanıtla66
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title