Haberler

Başakşehir'de Demba Ba'nın sözleşmesi feshedildi

Güncelleme:
Abone Ol

Süper Lig'in son şampiyonu Medipol Başakşehir'de golcü oyuncu Demba Ba'nın sözleşmesi karşılıklı anlaşma sonucu feshedildi.

Süper Lig'de düşme potasında yer alan son şampiyon Başakşehir'de şok edici bir ayrılık yaşandı. Turuncu-lacivertlilerde Demba Ba'nın sözleşmesi feshedildi. İstanbul temsilcisi, sözleşmesi sezon sonunda sona erecek Senegalli futbolcuyla karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı.

AYKUT KOCAMAN KADROYA ALMAMIŞTI

Teknik Direktör Aykut Kocaman, son olarak Fenerbahçe maçının kadrosuna Ba'yı dahil etmemiş ve bu konuyu; 'Benim tercihim' diyerek açıklamıştı.

DEMBA BA 37 MAÇTA 12 GOLE ETKİ ETTİ

Bu sezon Başakşehir ile toplamda 37 maça çıkan Demba Ba, 9 gol, 3 asistlik performans sergiledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Başakşehir Demba Ba Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (5)

FENERBAHÇE CUMHURİYETİ :

Aykut'un yaptığı en iyi şey

Yanıtla72
Hüseyin Dağdeviren:

Aykut kocaman kariyer olarak kendin büyük futbolcuları sevmez örnek Alex, demba ba başakşehiri küme düşürecek Aykut gale egosunu tatmin etmenin peşinde. Her gittiği takımı korkak oynatıyor. 1 gol bulayım üstüne yatayım. Sezon sonunda Aykut valizini hazır tutsun 3 vakte kadar ona yol görünüyor.

Yanıtla25
Uğur Duran:

Başakşehirin Fenere kaybetmesinde Demba Ba nın olmayışının büyük rolü vardı... Aykut'un tercihim dediği şeyin Fenerbahçe ile bir ilgisi olmadığını umuyorum ve Başakşehire PTT 1. ligde başarılar diliyorum

Yanıtla24
Orçun Yılmaz:

HAYIRLI İŞLER:) BJK MAÇINDA OYNAMAK İSTEDİ DİYE Mİ KOVDUNUZ ADAMI?

Yanıtla01
yasin açöldüm:

Aykut kocaman futbol katili..onun çalıştırdığı takımlar midemi bulandiriyor iğrenç futbol oynatiyor

Yanıtla10
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title