Haberler

Basketbol

Abone Ol

Türkiye (A) Milli Kadın Basketbol Takımı, FIBA Kadınlar Olimpiyat Elemeleri hazırlıklarını bugün Ankara Spor Salonu'nda yaptığı tek antrenmanla sürdürdü.

Türkiye (A) Milli Kadın Basketbol Takımı, FIBA Kadınlar Olimpiyat Elemeleri hazırlıklarını bugün Ankara Spor Salonu'nda yaptığı tek antrenmanla sürdürdü.

Başantrenör Ceyhun Yıldızoğlu yönetiminde yapılan antrenman, yaklaşık iki saat sürdü. Taktik çalışmasının yapıldığı antrenmanı, Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Kadın Basketbolundan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Jülide Sonat, TBF Genel Sekreteri Ali Özsoy ve TBF Sportif Faaliyetler Direktörü Emin Balcı da takip etti.

-Şanslı taraftarlar antrenmanda-

Öte yandan Potanın Perileri, günün tek antrenmanında şanslı taraftarlarını da ağırladı.

(A) Milliler Kadın Basketbol Takımı'nın resmi Facebook sayfasında başlatılan yarışma sonucunda milli oyuncuların fotoğraflarını paylaşan ve en çok oyu toplayan iki kişi akşam idmanını ziyaret etti.

Ay-yıldızlılara çiçek veren Umut Tiryaki ve Esma Bekmen adlı basketbolseverler, hem beraberindeki yakınlarıyla birlikte Potanın Perileri ile tanışma fırsatı yakaladılar hem de FIBA Kadınlar Olimpiyat Elemeleri maçlarına çift kişilik bilet kazandılar.

(A) Milliler, FIBA Kadınlar Olimpiyat Elemeleri hazırlıklarına, yarın saat 16.30'da başlayacak antrenmanla devam edecek.

Muhabir: Buğra Ersavaş

Yayıncı. Fazilet Özer - ANKARA

Kaynak: AA / Spor

Ceyhun Yıldızoğlu Jülide Sonat Türkiye Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title