Haberler

Basketbol: Fıba Kadınlar Avrupa Kupası

Abone Ol

Kayseri KASKİ, FIBA Kadınlar Basketbol Avrupa Kupası yarı final maçında Slovakya temsilcisi MBK Ruzomberok'u deplasmanda 79-60 yendi.

Kayseri KASKİ, FIBA Kadınlar Basketbol Avrupa Kupası yarı final maçında Slovakya temsilcisi MBK Ruzomberok'u deplasmanda 79-60 yendi.

Maçın ilk periyodunu Katarina Tetemondova'nın sayılarına Latoya Sanders ile cevap veren Kayseri KASKİ 17-21 önde tamamladı.

İkinci periyodun ilk dakikalarında Kayseri temsilcisi yakaladığı 9-2'lik seri ile farkı 11 sayıya çıkarırken (19-30), Nkolika Anosike ile etkili olmaya devam ederek, ilk yarıyı 32-39 önde tamamladı.

Üçüncü periyotta Kayseri KASKİ, Zoi Dimitrakou ve Latoya Sanders'ın rakip potadaki etkili oyunları ile farkı 16 sayıya çıkardı ve son periyoda da 43-59 önde girdi.

Karşılaşmanın final periyodunda da üstünlüğünü korumayı başaran Kayseri KASKİ, maçtan 60-79 galip ayrıldı.

Latoya Sanders 22 sayı ile Kayseri KASKİ'nin en skorer ismi olurken, Zoi Dimitrakou 14, Nkolika Anosike ve Evanthia Maltsi ise 13'er sayı ile maçı tamamladı.

Muhabir: Musa Samur

Yayıncı: İbrahim Uyar - ANKARA

Kaynak: AA / Spor

Zoi Dimitrakou Slovakya Kayseri Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title