Haberler

Batshuayi'den çok konuşulacak Icardi sözleri: Ben daha güçlü ve hızlıyım

Güncelleme:
Abone Ol

Galatasaray'ın yeni transferi Michy Batshuayi, kamp dönemini ve takım arkadaşı Mauro Icardi hakkında açıklamalarda bulundu. Icardi ile farklılıklarının olduğunu dile getiren golcü oyuncu, "Açıkçası Mauro çok iyi bir oyuncu. Mauro ile benim özelliklerim farklı. Ben daha güçlüyüm ve hızlıyım. Onun oyun vizyonu çok geniş. Birbirimizi tamamlayan forvetler olduğumuzu düşünüyorum" dedi.

Fenerbahçe ile sözleşme yenilemeyen ve Galatasaray'a imza atan Michy Batshuayi, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

Galatasaray'da Michy Batshuayi beIN Sports'un sorularını yanıtladı. İyi bir kamp dönemi geçirdiklerini belirten Batshuayi, "Çok iyi bir kamp dönemi geçiyor. Ben de iyi bir hazırlık yapıyorum. Benim için yeni bir meydan okuma. Birlikte iyi bir kamp dönemi geçiriyoruz. Benden beklentiler yüksek olduğu için buna özen gösteriyorum ve buradan daha hazır ayrılacağımızı düşünüyorum" dedi.

"BEN DAHA GÜÇLÜ VE HIZLIYIM"

Öte yandan takımın bir numaralı golcüsü Mauro Icardi için de konuşan Batshuayi, "Açıkçası Mauro çok iyi bir oyuncu. Mauro ile benim özelliklerim farklı. Ben daha güçlüyüm ve hızlıyım. Onun oyun vizyonu çok geniş. Birbirimizi tamamlayan forvetler olduğumuzu düşünüyorum. İyi anlaşırsak ve iyi bir ikili olursak çok güzel sonuçlar ortaya çıkacak" ifadelerini kullandı.

Haberler.com / Alper Kızıltepe - Spor

Trendyol Süper Lig Michy Batshuayi Michy Batshuayi Mauro Icardi Mauro Icardi Galatasaray Galatasaray Fenerbahçe Futbol Spor Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (10)

Hamit Gündoğdu:

Batsuhai topa daha yakışan izleyiciye seyir zevki veren bir futbolcu..tek eksik yönü pozisyonları cömertçe harcaması.. bu sene cincon seyircisinde çok ama çok saç ektiren olacak;))))

Yanıtla1226
Hayat kısa kuşlar uçuyor null:

batsuayi icardiden daha iyi oyuncu :)

Yanıtla1916
Cemalettin Doğan:

İcardi. Her fırsatta gol atar kaçırmaz bitirici bir forvet

Yanıtla422
Ques who:

Çok kaçırır saç baş yoldurur bir forvetin olması gereken en önemli özelliği bitiriciliği zayıf beşiktaşdada fenerdede böyleydi

Yanıtla414
İlker Yetişkin:

Sen icardiyle asla kıyaslanamazsın. İcardi atar sen kaçırırsın

Yanıtla313
alper zerey null:

o yüzden 2 metreden boş kale yerine aut a atiyorsun

Yanıtla111
tamer durmaz:

İcardi çok net bir biitrici ikisi farklı futbolcu

Yanıtla110
Selim Güler:

Batsuayi icardinin tirnagi bile olamaz.

Yanıtla26
O Z:

Yok fazla konuşulmayacak. Adam haklı.

Yanıtla22
Doğan Akdemir:

söylediklerinin hepsi doğru.

Yanıtla01
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title