Haberler

    Benitez'den Napoli Taraftarına Kötü Haber!

    Abone Ol

    Napoli Teknik Direktörü Rafael Benitez, Liverpool'dan kiraladıkları kaleci Pepe Reina'yı kulüpte tutmalarının zor olduğunu belirtti.

    Pepe Reina Liverpool #39;a dönüyor.

    Napoli Teknik Direktörü Rafael Benitez, kaleci Pepe Reina #39;nın önümüzdeki sezon kulüpte kalmasının zor olduğunu açıkladı.

    Benitez talkSport #39;a yaptığı açıklamada quot;Reina #39;nın Liverpool #39;la 2 yıllık sözleşmesi var. Premier Lig #39;deki kulüpler kadar maaş ödeme lüksümüz yok, bu yüzden Liverpool #39;a dönüp forma savaşı verecek. quot; dedi.

    İspanyol teknik adam kendi kariyeriyle ilgili olarak sorulan bir soruya ise quot;Günün birinde İngiltere #39;ye dönmek istediğimi söyleyebilirim. Burada oyuncularımla, yönetimle ve taraftarla çok mutluyum, ancak ailem İngiltere #39;de. quot; şeklinde konuştu.

    Rafael Benitez, Liverpool #39;la UEFA Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu, Chelsea #39;yle de UEFA Avrupa Ligi şampiyonluğu yaşamıştı.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Rafael Benitez Pepe Reina Liverpool Napoli Spor Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    1000
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title