Haberler

Berdych İlk Kez Yarı Finalde

Abone Ol

Avustralya Açık’a yedi numaralı seribaşı olarak katılan Tomas Berdych, üç numaralı seribaşı David Ferrer'i dört sette yenerek yarı finale yükseldi.

Ivanovic elendi

Sezonun ilk Grand Slam'i Avustralya Açık'ta, Tomas Berdych ile David Ferrer'in çeyrek finaldeki eşleşmesinden Berdych gülerek ayrıldı. Üçüncü set dışında oyunu kontrolünde tutan Çek raket, 6-1, 6-4, 2-6 ve 6-4'lük setlerle rakibini mağlup etmeyi başardı.

Rakibine göre daha iyi bir servis performansı sergileyen Berdych, tek oyun kaybettiği ilk seti 6-1 aldı. Her iki tenisçinin de çok sayıda basit hata yaptığı ikinci setin belirleyici faktörü, yine servisler oldu. Servislerinden daha yüksek oranda puan alan Çek raket, seti 6-4 kazanarak avantajını büyüttü.

Üçüncü sette servislerine daha fazla konsantre olan Ferrer, rakibinin çok fazla basit hata yapmasından da faydalanarak seti 6-2 aldı ve aradaki farkı tek sete indirdi. Berdych, dördüncü sette yine çok fazla basit hata yaptı, ancak Ferrer, yakaladığı beş servis kırma puanından da faydalanamayınca Çek tenisçi, seti 6-4'le 3 saat süren karşılaşmayı noktalayarak kariyerinde ilk kez Avustralya Açık'ta yarı final gördü.

Berdych, yarı finalde Novak Djokovic-Stanislas Wawrinka maçının galibiyle oynanacak.

Kaynak: TotemSpor.Com / Spor

David Ferrer Avustralya Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title