Haberler

Berlin polisi, Türkiye-Hollanda karşılaşmasını "emsali olmayan en yüksek riskli maç" olarak belirledi

Güncelleme:
Abone Ol

UEFA'nın çifte standartlı kararıyla Merih Demiral'a 2 maç ceza vermesinin ardından bir skandal karar da Almanlardan geldi. Berlin Polis Sendikası, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası çeyrek finalinde oynanacak olan Türkiye-Hollanda maçını emsali olmayan en yüksek riskli maç olarak belirledi. Bununla birlikte yetkililer, tüm personelleri alarm seviyesinde tuttuğunu açıkladı.

Merih Demiral'ın bozkurt işaretiyle yaptığı gol sevinci sonrasında milli futbolcuyu UEFA'ya şikayet ederek 2 maç ceza almasına neden olan Almanlar, Berlin'de oynanacak Türkiye- Hollanda maçı öncesinde bir skandal karara daha imza attı. Berlin Polis Sendikası, söz konusu karşılaşmayı en yüksek riskli maç olarak belirledi. Bununla birlikte tüm personellerin alarm seviyesinde tutulduğu açıklandı.

EN YÜKSEK RİSKLİ MAÇ OLARAK BELİRLENDİ

Yapılan açıklamada, "Türkiye-Hollanda, geriye kalan maçlar arasında emsali olmayan en yüksek riskli maç. Bu maç için mümkün olan bütün personeli alarm seviyesinde tutuyoruz. Federal düzeyde ve eyaletlerden de destek bekliyoruz" ifadeleri kullanıldı. Berlin polis sözcüsü Stefan Petersen-Schümann ise acil servislerin tam sayısının ancak maç günü açıklanabileceğini söyledi.

NE OLMUŞTU?

Milli futbolcumuz Merih Demiral, Avusturya maçında kaydettiği gollerin ardından sevincini bozkurt işareti yaparak göstermişti. Yaptığı harekete ilişkin maç sonu konuşan Demiral "Herhangi bir mesaj yok, sadece ne kadar gururlu ve mutlu olduğumu göstermek istedim" ifadelerini kullanmıştı. Merih'in bu hareketi büyük ses getirirken Almanya İçişleri Bakanı Nancy Faeser, bu gol sevincini hedef alarak UEFA'dan yaptırım istemişti. UEFA ise milli futbolcumuz hakkında "uygunsuz hareket" sebebiyle soruşturma başlatmıştı. UEFA'dan yapılan açıklama "2 Temmuz 2024 tarihinde Almanya'nın Leipzig kentinde oynanan 2024 UEFA Avrupa Şampiyonası Son 16 Turu Avusturya- Türkiye karşılaşmasıyla ilgili olarak, Türkiye Futbol Federasyonu oyuncusu Merih Demiral'ın iddia edilen uygunsuz davranışları nedeniyle UEFA Disiplin Yönetmeliği'nin 31(4) maddesi uyarınca soruşturma açılmıştır . Konuyla ilgili olarak ilerleyen günlerde daha detaylı bilgi verilecektir" ifadeleri yer almıştı. Soruşturmayı karara bağlan UEFA, milli futbolcumuz Merih Demiral'a 2 maçtan men cezası verdi.

MAÇ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası çeyrek finalinde oynanacak olan Türkiye-Hollanda karşılaşması 6 Temmuz Cumartesi günü (yarın) TSİ 22.00'de başlayacak. Berlin Olimpiyat Stadyumu'ndaki müsabaka TRT 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

A Milli Futbol Takımı Merih Demiral Hollanda Türkiye Almanya Berlin Güvenlik Futbol Hukuk Politika Spor Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

9 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 2024-25 okullar ne zaman açılacak? 9 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Eylem Tok kimdir? Eylem Tok kaç yaşında, nereli, mesleği ne? 9 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Temmuz Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Temmuz AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Temmuz Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 9 Temmuz 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 Temmuz Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! İlker Kaleli İspanyolca biliyor mu? SHP'nin açılımı nedir? SHP ne demek, açılımı ne?
1000

Yorumlar (87)

Ben bilmemm:

Adamlar haklı. UEFA da oynasakta ülke, gelir , yaşam standartları, siyaset olarak Ortadoğu ülkesiyiz.

Yanıtla673319
Sefa:

hatttttır lt.

127396
Murat Celik:

hooooossssssttttttt

102343
Evvab:

sieeeeee dalyaprak

76234
Ben bilmemm:

Yorum yazan 3 kişi. Yorumlarınız ile haklı olduğumu kanıtladiniz. Teşekkür ederim.

9356
Salih Kandıralı:

Zaten ortadoğu ülkesiyiz. Kendini avrupalı mı sandın.

22109
Sefa:

sysz lt

1648
osman Nat:

Bilmediğin konu hakkında yorum yapma, zaten bilmiyormuşsun

1740
Ramazan Kus54:

Madem yorum yapıyorsun ismini niye gizliyorsun.....

827
GENCOLAR null:

yav he he

1319
Tüm 87 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title