Haberler

Beşiktaş 3 Günde 3 Transfer Yapmak İçin Atağa Kalktı

Güncelleme:
Abone Ol

Transfer sezonunun bitmesine 3 gün kala Şenol Güneş'in istediği takviyeleri yapmak isteyen Beşiktaş son hamlelerini yapıyor.

Transfer sezonunun bitmesine 3 gün kala Şenol Güneş'in istediği takviyeleri yapmak isteyen Beşiktaş son hamlelerini yapıyor. Siyah-Beyazlılar; Valdez, Doria ve Obi Mikel'i kadrosuna katmak istiyor.

KALECİ TRANSFERİ BİTTİ GİBİ

Orta sahaya bir oyuncu alarak transferi kapatma düşüncesinde olan Siyah-Beyazlılar, Cenk Gönen'in Galatasaray'a transfer olması üzerine kaleci transferi için harekete geçti.

Geçtiğimiz hafta prensip anlaşmasına varılan Victor Valdes'i İstanbul'a davet eden Beşiktaş, yapılacak sağlık kontrollerinde bir sorun çıkmaması halinde İspanyol kaleci ile resmi sözleşme imzalayacak. Victor Valdes'in yarın İstanbul'a geleceği öğrenildi. Kaleci antrenörü Jose Sambade ismi geçen birçok kaleci arasında özellikle Valdes'i tercih etti.

VİCTOR VALDES BİR DÜNYA MARKASI

Victor Valdes dünya futbolunun son 10 yılına damgasını vuran Barcelona'da 2002-2014 yılları arasında kalecilik yaptı. Bu süre zarfında Barcelona ile beraber 3 Şampiyonlar Ligi, 2 UEFA Süper kupası, 2 Kıtalararası Kupa, 6 La Liga şampiyonluğu, 2 İspanya Kral Kupası ve 6 İspanya Süper Kupası kazandı.

Valdes ayrıca İspanya Milli Takımı ile 2010'da Dünya Kupası ve 2012'de de Avrupa Futbol Şampiyonası'nı kazandı.

Kariyerinde almadığı tek kupa UEFA Kupası olan Victor Valdes, Barcelona'daki son yıllarında eleştirilmeye başlayınca geçtiğimiz sezon İspanya'dan ayrıldı ve Manchester United'a transfer oldu. Burada sakatlıklardan dolayı forma giyemeyen Valdes, İngiliz ekibi ile yollarını ayırma kararı almasından sonra Beşiktaş ile anlaştı.

ORTA SAHA VE DEFANS İÇİN DE GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR

Siyah beyazlılar son bir hamle ile 3 gün içinde bir ön liberoyu ve bir stoperi de takıma kazandırmak için atağa geçti.

Orta saha transferinin yanında Şenol Güneş'in ısrarı üzerine defansa bir stoper arayan Beşiktaş'ta dış transfer sorumlusu Erdal Torunoğulları, Marsilya'dan Doria için cevap beklerken İngiltere'de de orta saha için görüşmelerini sürdürüyor. Siyah-Beyazlılar Chelsea'den Obi Mikel'i kiralamak için bastırıyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Şenol Güneş Beşiktaş İstanbul İspanya Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (9)

Samet:

Ya bu Tolga''yla alıp veremedikleri ne. Kaleci ihtiyacı yokki bu takımın. Valdez kaç senedir maç yapmıyor obi mikel desen büyüt takımlarda oynamıştır ama büyük takımlara yedek olarak transfer edilmiştir hep devamlı oynadığı sezon yokki. Yapıcaksanız önce şu Tosici yollayın asla beşiktaşta oynayacak adam değil futbolcu olduğuna bile şaşırıyoruz biz. Ortasaha veli necip gereksiz kartlarla düşük performansla bu takıma hep zarar yollayın gitsin sağlam bir ortasaha lazım. Tosicin yerinede sol bek.

Yanıtla86
ALEN MAKERYAN:

TOLGA MAÇ KAZANDIRMAYAN HATTA KAYBETTİREN BİR KALECİ (BKZ. BRUG MAÇI) BİZİM ZATEN KALECİLERDEN ŞANSIMIZ YOK ARTIK NE ÇIKARSA BAHTIMIZA

Yanıtla37
ARİF:

VALDEZ SAKATMIŞ?

Yanıtla20
......:

Onu yolla bunu yolla var mı başka isteğin ????

Yanıtla01
SELMAN:

el hareketi op

Yanıtla00
çarşıkaleciyekarşı:

kaleci için birde pancu ile görüşülse ?

Yanıtla00
BJK:

Mandanda gelsin valdes gelmesin.

Yanıtla00
berksan38:

ya allah aşkına bu beşiktaş nereye koşuyor diğer takımlara bakıyorsun hergün ne transferler yapıyor beşiktaş hala yerinde sayıyor elindekilerinide satıyor örnek kaleci cenk hrika bir kaleci bence tolgadan daha kaliteli ya biz artı diğer takım taraftalarına cevap veremiyoruz yeter artık ya

Yanıtla00
remzi:

Cengi bedava gs verin sonra büyük maliıyetlerle kaleci alın. Ozanı bitiremeyen hoca ve yönetim ortada kalmış mallara hücum edin.

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title