Haberler

Beşiktaş, Antalyaspor'u 1-0 Mağlup Etti

Güncelleme:
Abone Ol

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Beşiktaş, sahasında Antalyaspor'u 1-0 mağlup etti.

Süper Lig'in 26. hafta maçında lider Beşiktaş, kendi sahasında Antalyaspor'u Oğuzhan'ın 27. dakikada attığı golle 1-0 yendi.

PUAN FARKI 4'E YÜKSELDİ

İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanan ve hakem Hüseyin Göçek'in düdük çaldığı maçta Beşiktaş'a 3 puanı getiren golü 27. dakikada Oğuzhan Özyakup kaydetti. Bu sonuçla Beşiktaş, puanını 63 yaparak takipçisi Fenerbahçe ile puan farkını maç fazlasıyla 4'e çıkarıp zirvedeki yerini korurken, Antalyaspor ise 31 puanda kaldı.

MAÇ BİLGİLERİ

Stat: Başakşehir Fatih Terim
Hakemler: Hüseyin Göçek, Orkun Aktaş, Kemal Yılmaz
Beşiktaş: Denys Boiko, Andreas Beck, Necip Uysal, Marcelo Guedes, İsmail Köybaşı, Atiba Hutchinson, Jose Sosa, Oğuzhan Özyakup (Dk. 73 Tolgay Arslan), Ricardo Quaresma (Dk. 46 Olcay Şahan), Kerim Frei, Mario Gomez (Dk. 85 Cenk Tosun)
Antalyaspor: Adi Rais M'Bolhi, Rıdvan Şimşek, Ondrej Celustka, Diego Angelo De Oliveira, Ramon Motta, Zeki Yıldırım (Dk. 62 Campos Danılo), Yekta Kurtuluş, Jean Makoun (Dk. 76 Fernando Da Silva), Serges Flavier Mbilla (Dk. 73 Ömer Şişmanoğlu), Serdar Özkan, Samuel Eto'o
Gol: Dk. 27 Oğuzhan Özyakup (Beşiktaş)
Sarı kartlar: Dk. 11 Ricardo Quaresma, Dk. 86 Necip Uysal (Beşiktaş), Dk. 40 Serges Flavier Mbilla Etame (Antalyaspor)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Antalyaspor Beşiktaş Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (11)

dün bugün yarın hep BEŞİKTAŞ:

BEŞİKTAŞ ımız eğer şampiyon olursa, herzamanki gibi bileğinin hakkınla olacaktır. ne kadar övünsek azdır ŞANLI KARAKARTALIMIZLA

Yanıtla316
mustafa özcan:

beşiktaş emin adımlarla şampiyonluğa adım adım yürüyor yaşasın kara kartalBu Haberle İlgili Yorumunuzu Yazın

Yanıtla212
ccc:

2 net penaltı verilmedi. . . . bize her maç ıvan bebek. . . . . .

Yanıtla17
galatasaraylı:

bence 8 taş şampiyon olsun ama o sene bu sene değil. ezeli rakibimiz fb 4. yıldızı takmalı zaten kadroları 8jk den kat kat iyi. . . hem rekabet daha da kızışır bjk daha 2. yıldızda 2 şAampiyonlığuda beleş. 57-58 yılları. . . bence hakeden yani fb şampiyon olmalı seneye anca 8 taş olsun derim.

Yanıtla52
hacı:

galadaazayar bu sene havlu attı nedense. . . . . şimdide tüm galadalılar 8taş lı oldu Fenerden yedikleri 6 tanenin acıları hala devammı ne. .

21
haydar:

Fenerbohca :)))))))

Yanıtla25
realite:

fb yarın gs yi inşallah yenerse 8 taşın ayakları titrer ve birden kopar 3. bile olabilir. . . haydi fener tüm düşmanlarına karşı tek başına iş başına. . YATAŞ liginde işin zor ama imkansız değil. . . örnek:2010-2011 sezonu. . . fb yendikçe ne gariptirki ts de yeniyordu epey devam etti herkes (yatıcılar) banko ts şampiyon diyordu ne oldu bir delikanlı eses çıktı yatmadı. . fb şampiyon oldu. . inşallah bi es es daha çıkar. .

Yanıtla24
Kartal pençesi:

Gün gelecek fedasıyla dalga geçtiğiniz Beşiktaş puan kaybetsin diye dua edeceksiniz demiştik. Vodafonearena ile geliyoruz. ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ

Yanıtla22
Kartal pençesi:

2 maçtir 3 net penaltımız verilmedi. Hakemler yine iş başında. Hakemleride yenip şampiyon olacağız

Yanıtla04
CARSILI:

Hadi kartal.

Yanıtla02
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title