Haberler

Beşiktaş-Bayern Münih Maçını İngiliz Michael Oliver Yönetecek

Güncelleme:
Abone Ol

Şampiyonlar Liginde temsilcimiz Beşiktaş'ın Bayern Münih'le karşılaşacağı maçı İngiliz hakem Michael Oliver yönetecek.

Uefa Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanşında 14 Mart Çarşamba günü Bayern Münih'i konuk edecek Beşiktaş'ın Alman ekibi ile oynayacağı karşılaşmada İngiltere Futbol Federasyonu'ndan Michael Oliver düdük çalacak.

Türkiye Futbol Federasyonunun internet sitesinde yer alan açıklamaya göre Vodafone Park'ta saat 20.00'de başlayacak karşılaşmada Oliver'ın yardımcılıklarını Stuart Burt ile Simon Peter Bennett yapacak. Lee Betts'in 4. hakem olarak görev alacağı müsabakanın ilave yardımcı hakemleri ise Martin Atkinson ile Andre Marriner olacak.

Kaynak: AA / Spor

UEFA Şampiyonlar Ligi Bayern Münih Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (7)

GFB:

ŞAMPIYONLAR LİGİNE GİDİPTE 5 FARK YİYECEĞİNE HİÇ GİTMESİN GURUR DUYARIZ KARDEŞ REZİL ETMİYOR ENAZINDAN ÜLKESİNİ

Yanıtla83
BJK:

ÖNCE ŞAMPİYONLAR LİGİNE GİDİN SONRA YORUM YAPIN KARŞIMIZDAKİ TAKIM SIRADAN BİR TAKIM OLMAYIP DÜNYANIN EN BÜYÜK 3. TAKIMIDIR. GS DE DÜNYANIN 1. Sİ İLE REAL MADRİDLE OYNADI 6-1 YENİLDİ BU GAYET NORMAL DÜNYA DEVLERİYLE OYNAMAK BİLE BENCE BİR GURURDUR SİZDE OLMAYAN. . . VESSELAM. . .

04
gfb sıken:

la lale vardarın bokunu yedınız de bayern mı kaldı 10 kısıyle anca bukadar oluyor adam olaydınız da sızde gıdıp daha ıyısını yapaydınız

12
2022:

en temızınden beşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Yanıtla33
MEDENİYET:

bayern münih destan yazmaya geliyor yine fark olur

Yanıtla42
ah ahhh:

Eğer ilk maçta daha maçın başlarında bir kişi eksilmeseydik sonuç daha farklı olurdu. . . en azından bu kadar gol yemezdik yenilsek bile. . . yazık oldu. halbuki o maça kadar gruptaki her maçta başa baş oynadık ve lider bitirdik. . . bu biraz da şans işi. . . GFB dalga geçiyor ama ülke puanı eksilince hepimiz kaybediyoruz. . . boş boş yorum yazıp ta yer kaplamasın bari. . . ayıp.

Yanıtla23
GS:

ben hakem olsam bjk ya 6 adet penaltı versem gol yememeyi başarabilir mi acaba

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title