Haberler

Beşiktaş, Demba Ba ile 2.5 Yıllık Anlaşma İmzalamaya Hazırlanıyor

Güncelleme:
Abone Ol

Beşiktaş, Demba Ba'yı yeniden kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Siyah-beyazlılar Shanghai Shenhua ile yollarını ayıran Senegalli golcü ile iki buçuk yıllık sözleşme imzalamayı planlıyor.

Demba Ba, Beşiktaş formasını bir kez daha giymek için gün sayıyor. Siyah beyazlılar bir süredir temas halinde oldukları Senegalli oyuncu ile anlaşma aşamasına geldi.

Geçen sezonun ardından ameliyat olan Ba'nın sağlık ve performans raporlarını inceleyen Beşiktaş, sonuçların olumlu çıkması üzerine harekete geçti.

BONSERVİS ÖDEMEYECEK

Kulübü Shanghai Shenhua ile sözleşmesini sona erdiren Demba Ba için bonservis bedeli ödemeyecek olan siyah beyazlılar, tecrübeli oyuncu ile 2.5 yıllık mukavele imzalamayı planlıyor.

17 Temmuz 2016'da Shanghai Shenhua forması ile oynadığı karşılaşmada sol ayak kaval kemiği kırılan 32 yaşındaki futbolcu, geçen sezonun ikinci yarısında Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giydi. Siyah beyazlı formayı sadece 2 maç giyebilen Ba, sezon başında geri döndüğü Çin ekibi ile maça çıkmadı.

BİR YABANCI OYUNCUYA VEDA

Beşiktaş Senegalli oyuncuyu kadrosuna katması halinde kadrosunsan 1 yabancı oyuncu çıkartmak zorunda kalacak. Şuan Aras ve Boyko ile 14 yabancı futbolcusu olan siyah beyazlıların, Ba'ya kontejan açmak için en az 1 yabancı oyuncu ile yollarını ayırması gerekiyor. (Ntv Spor)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Shanghai Shenhua Demba Ba Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (8)

kayserili:

siz kendinizi real barselona falanmı sanıyorsunuz herkes gelsin adam orada mutlu niye gelsin

Yanıtla50
İSİMSİZ:

ADAMIN ŞU ANDA OYNADIĞI HERHANGİ BİR TAKIM YOK CAHİL CAHİL KONUŞMA

010
sow_ba:

bir fenerbahçeli olarak görmek isterim karakterli adam beşiktaşın önümüzdeki yıl özellikle avrupada elini güçlendirir. . .

Yanıtla02
vefa:

Demba baa demba baaa demba baa demba baa

Yanıtla01
ayakta uyuyanlar:

o oyuncu milosevic oldu bile

Yanıtla01
İsmini vermek istemeyen seyirci:

Adamı zaten yer açmak için 2 yıldır kiralıyodunuz

00
TANJU:

DEMBA BA GELİRKEN BİDE ÇİNDEN PANDA GETİR ELLAMM

Yanıtla00
İsmini vermek istemeyen seyirci:

Yarına yalanlarlar bu haberi ahanda şuraya yazıyorum

Yanıtla00
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title