Haberler

Beşiktaş, Ciro Immobile transferini açıkladı

Güncelleme:
Abone Ol

Beşiktaş, Ciro Immobile transferini KAP'a bildirdi. Beşiktaş'ın anlaşma sağladığı Immobile, saat 00.30 sıralarında İstanbul'a geldi.

Beşiktaş, forvet oyuncusu Ciro Immobile'nin transferi için oyuncu ve kulübü Lazio ile görüşmelere başladı.

Beşiktaş Futbol AŞ'den Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) yapılan açıklamada, İtalyan futbolcunun transferi için hem oyuncu hem de kulübü Lazio ile görüşmelere başlandığı bildirildi. Immobile, saat 00.30 sıralarında İstanbul'a geldi.

Geçen sezon Lazio formasıyla 43 resmi maçta 11 gol atan 34 yaşındaki futbolcu, İtalya 1. Ligi'nde (Serie A) 4 kez gol kralı oldu.

Kaynak: AA / Spor

Ciro Immobile Beşiktaş İstanbul İtalya Futbol Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (5)

isa yatar:

İyi transfer

Yanıtla417
Alparslan Aydoğan:

inşallah içinde bir Mario Gomez vardır

Yanıtla311
MEHMET BIÇEROL:

Avrupa’dan Arabistan’dan teklif yok biz çok akıllıyız 34 yaşında adama bel bağladık Cenk tosunu kaptır Semih’ide sat şampiyonluk garanti futbolcu alacaksan yaşı genç olacak Avrupa da mama bulamayanları değil iyi bir kumaş olsaydı Fener çoktan kapardı.

Yanıtla93
Karaşal:

Yakında beşiktaşa kayum atanır

Yanıtla24
emre buldukoğlu:

kaliteli futbolcu ve golcü jimnastikçilere hayırlı olsun şamoiyon belli zaten ama fener olucana siz ikinci olun sevgilerle ????

Yanıtla30
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title