Haberler

Beşiktaş, Gaziantep FK ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı

Güncelleme:
Abone Ol

Trenyol Süper Lig'in 8. haftasında Gaziantep FK'ya konuk olan Beşiktaş, sahadan 1-1 beraberlikle ayrıldı. Siyah-beyazlılar, Antep'teki galibiyet hasreti de 6 maça yükseldi.

Beşiktaş, Trenyol Süper Lig'in 8. haftasında Gaziantep Fk'ya konuk oldu. Siyah-beyazlılar, sahadan 1-1'lik skorla ayrılarak Antep deplasmanında 2 puan bıraktı.

IMMOBILE PENALTIDAN ATTI

Beşiktaş'ın İtalyan golcüsü Ciro Immobile, kendi kazandırdığı penaltıyı 31. dakikada gole çevirdi ve takımını 1-0 öne geçirdi. 34 yaşındaki forvet, bu sezon Beşiktaş formasıyla çıktığı 12 resmi maçta ise 11 gole ulaştı.

Beşiktaş, Gaziantep FK ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı

7 YIL SONRA SÜPER LİG'DE BİR İLKİ BAŞARDI

Altın Ayakkabı ödüllü golcü Immobile, Gaziantep filelerini de havalandırarak Süper Lig'de çıktığı ilk 7 maçta 7 gol atmış oldu. Ekim 2017'de Adis Jahovic, Süper Lig'de çıktığı ilk 7 maçta 7 gol atma başarısı göstermişti. 7 yıl sonra bunu başaran ilk isim Immobile oldu.

Beşiktaş, Gaziantep FK ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı

MUÇİ DİREĞE TAKILDI

Gaziantep Fk, 1-0'dan sonra oyun disiplinini korumakta zorlanınca Beşiktaş etkili ataklar yapmayı sürdürdü. 33'te Ernest Muçi'nin şutu üst direğe çarpıp auta gitti.

Beşiktaş, Gaziantep FK ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı

ANTEP'İN GOLÜ İPTAL EDİLDİ

40. dakikadan sonra Gaziantep oyuna tekrar oldu. 43. dakikada Deian Sorescu'nun ağlara gönderdiği gol öncesi ortayı yapan Emre Taşdemir ofsaytta olduğu için VAR uyarısıyla bu gol iptal edildi. İlk yarda başka gol olmayınca devreye siyah-beyazlılar 1-0 önde girdi.

Beşiktaş, Gaziantep FK ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı

MAXIM SON DAKİKADA PUANI KOPARDI

Gaziantep Fk, dakikalar ilerledikçe riskler alıp Beşiktaş kalesine yüklenmeye çalıştı. Siyah-beyazlıların savunması ise bu dakikalarda kalitesini gösterdi ancak maçın son bölümünde oyunun hakimi olan ev sahibi takım, aradığı golü 90+5. dakikada buldu. Alexandru Maxim, 90+5'te Beşiktaş savunmasının hatasından faydalanarak skora eşitliği getirdi. Taraflar sahadan 1-1 beraberlikle ayrıldı.

Beşiktaş, Gaziantep FK ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı

KARTAL 6 MAÇTIR GAZİANTEP'TE KAZANAMIYOR

6 maçtır Gaziantep deplasmanında kazanamayan Beşiktaş, 7 maçta 17 puana yükseldi. İlk haftanın ardından oynadığı 6 maçta kazanamayan Gaziantep ise bu maçtan 1 puan alarak 5 puana yükseldi. Beşiktaş, milli aranın ardından Konyaspor'u ağırlayacak. Gaziantep FK ise Kayserispor deplasmanına gidecek.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ciro Immobile Gaziantep FK Gaziantep FK Gaziantep Beşiktaş Beşiktaş Futbol Spor Süper Lig Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (11)

Melike Taştan:

Aldıkları penaltı penaltı değildi kaleci topa müdahale ediyordu. Ayrıca Antep in gölünde de ofsayt yoktu. Penaltı penaltı değildi, ofsayt ofsayt değildi. Haram olsun inşallah salıncakçı jk, haram zıkkım olsun....

Yanıtla624
Melike Taştan:

Aldığınız o haksız penaltı haram olsun salıncakçı jk

Yanıtla517
Volkan Cetin:

balon batladı kusura bakmasın kimse

Yanıtla217
Hamit Gündoğdu:

Yıkılmadı!... Kendi kaşındı... Topu böyle lakayit, amaçsız boşa oynamanın bir bedeli olacaktı ve oldu..daha kötü şeyler yazacaktım ama Beşiktaşlı olmam engel oluyor.

Yanıtla115
Mr Wagyu:

Bir penaltı daha olsa bejekem kazanıyordu tüh

Yanıtla010
Hakan:

Bu govanni teknik direktörse ben de kuantum fizik profesörüyüm. Tam bir kör

Yanıtla28
Köksal Çelik:

Kuşlara her maç penaltı hediye ediliyor yinede kazanamıyorlar

Yanıtla18
Beşiktaşlı:

Bu teknik direktörler niye böyle inat olur anlamıyorum. Semihin ne eksiği var mesela oynayanlardan. Can Keleş diye bi futbolcu aldınız, konu mankeni değilse niye hiç şans verilmiyor. Rafa yorgun kaç maçtır, dinlendir işte bu maç. Müçi onun yerine, sol açık Semih başlat. Yok başlatmadın oyunu oku bari ona göre zamanında doğru değişiklikler yap. Son yarım saat gol geliyorum diye bağırdı resmen

Yanıtla04
1gerceklerinsesi:

Adım gibi biliyordum benim kuponumu yatıracak ve akşam kesin kartal son dakikada yıkıldı şeklinde bir haber okicam diye

Yanıtla11
Mahmut Şahin:

korkarak oynarsan savunacam derken elinoğlu gelir basar

Yanıtla02
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title