Haberler

Beşiktaş, hazırlık maçında Shaktar Donetsk'e 1-0 mağlup oldu

Güncelleme:
Abone Ol

Slovenya'da yeni sezon için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, hazırlık maçında Shaktar Donetsk'e 1-0 mağlup oldu. Siyah-beyazlılarda yeni transferlerden Rafa Silva ve Gabriel Paulista maça ilk 11'de başlarken Ciro Immobile kadroda yer almadı. Kartal, bir sonraki hazırlık maçında 20 Temmuz Cumartesi günü saat 18.30'da Grazer AK ile karşı karşıya gelecek.

Slovenya'daki hazırlık kampında çalışmalarını sürdüren Giovanni van Bronckhorst yönetimindeki Beşiktaş, hazırlık maçında Ukrayna temsilcisi Shakhtar Donetsk ile karşılaştı.

TEK GOLLE KAYBETTİ

Slovenya'da bulunan Z'dezele Stadyumu'nda oynanan maçı Marino Pusic yönetimindeki Shakhtar Donetsk 1-0 kazanırken, gol 66. dakikada Eguinaldo'dan geldi.

Beşiktaş, hazırlık maçında Shaktar Donetsk'e 1-0 mağlup oldu

IMMOBILE KADRODA YER ALMADI

Beşiktaş'ta yeni transferlerden Rafa Silva ve Gabriel Paulista maça ilk 11'de başlarken Ciro Immobile kadroda yer almadı.

Beşiktaş, hazırlık maçında Shaktar Donetsk'e 1-0 mağlup oldu

SIRADAKİ RAKİP GRAZER AK

Beşiktaş, bir sonraki hazırlık maçında 20 Temmuz Cumartesi günü saat 18.30'da Grazer AK ile karşılaşacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Giovanni Van Bronckhorst Shakhtar Donetsk Ciro Immobile Ciro Immobile Rafa Silva Rafa Silva Cumartesi Slovenya Beşiktaş Beşiktaş Donetsk Futbol Spor Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (2)

SELÇUK GÜNDOĞDU:

Hasan arat ağam bizle eglenir

Yanıtla02
Gokhan Kara:

İNŞALLAH BU MAÇ ACEMİLİKTİR YOKSA BU RAFA SİLVAYA VERİLEN PARAYA COK YAZIK

Yanıtla01
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title