Haberler

Beşiktaş'ın Avusturya Kampı

Abone Ol

Siyah beyazlı takım, antrenman öncesi, kulübün efsane kaptanı Vedat Okyar'ı ölümünün 4. yıl dönümünde anarak saygı duruşunda bulundu Kamp, 3 Ağustos'a kadar uzatıldı

Beşiktaş Futbol Takımı, yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'nın Lienz kasabasında sürdürüyor.

Siyah-beyazlılar, ilk yarım saati basına açık sabah idmanı öncesi, kulübün efsane kaptanı merhum Vedat Okyar'ı ölümünün 4. yıl dönümünde anarak, saygı duruşunda bulundu.

Anma töreninin ardından koşu ile idmana başlayan futbolcular, daha sonra dört gruba ayrılarak bir süre 5'e 2 top kapma çalışması yaptı. İlk yarım saatin ardından idman basına kapatıldı. Teknik direktör Slaven Bilic'in, antrenmanın kalan bölümünde taktik çalıştırdığı belirtildi.

Bu akşam basına kapalı bir antrenman daha yapacak siyah-beyazlı ekip, yarın sabah idmanının ardından, akşam Almanya'nın Schalke 04 takımı ile karşı karşıya gelecek. Beşiktaş-Schalke 04 karşılaşması, Avusturya-Almanya-İtalya üçgenindeki Villach kentinin Lind Stadı'nda TSİ 19.00'da başlayacak.

Kamp tarihi uzadı

Teknik direktör Bilic'in talebi üzerine Avusturya kampının 3 Ağustos'a kadar uzatıldığı ve ekibin, 4. hazırlık maçı için rakip aradığı öğrenildi.

Daha önce Beşiktaş'ın Avusturya kampında 3 hazırlık maçı oynayacağı ve 27 Temmuz Cumartesi günü Southhampton takımı ile yapılacak son maçın ardından ekibin Türkiye'ye döneceği bildirilmişti. -

Kaynak: AA / Spor

Slaven Bilic Vedat Okyar Avusturya Beşiktaş Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title