Haberler

Beşiktaş'ın Kamp Kadrosu Belli Oldu

Abone Ol

Beşiktaş, Yeni Sezon Hazırlıklarının İstanbul Etabını, Bu Sabah Yaptığı Antrenmanla Tamamladı. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, Avusturya Kampına Götürülecek 30 Kişilik Oyuncu Kadrosunu Açıkladı.

Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarının İstanbul etabını, bu sabah yaptığı antrenmanla tamamladı. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, Avusturya kampına götürülecek 30 kişilik oyuncu kadrosunu açıkladı.

Siyah-beyazlılar, teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda, kondisyon çalışması yaptı. Antrenmana Mert Nobre ve Murat Şahin katılmadı. Beşiktaş, bugün Avusturya kampı için Almanya'nın Münih kentine hareket edecek.

Antrenman sonrası, teknik direktör Ertuğrul Sağlam, Avusturya kampına götürülecek 30 kişilik oyuncu kadrosunu açıkladı. Kamp kadrosunda şu oyuncular yer alıyor:

Murat Şahin, Rüştü Reçber, Hakan Arıkan, Ali Tandoğan, İbrahim Toraman, Mustafa Doğan, Gökhan Zan, Baki Mercimek, İbrahim Kaş, Koray Avcı, Tello, İbrahim Üzülmez, Fahri Tatan, Burak Yılmaz, Ricardinho, Serdar Kurtuluş, Delgado, İbrahim Akın, Mehmet Sedef, Mehmet Yozgatlı, Mert Nobre, Gökhan Güleç, Bobo, Edouard Cisse, Can Erdem, Serdar Özkan, Aydın Karabulut, Koray Şanlı, Atilla Özmen ve Batuhan Karadeniz.

Karadeniz Oyunları'ndan dönecek Batuhan Karadeniz ile özel işleri nedeniyle 1 gün izinli olan Koray Avcı, yarın Avusturya kampına dahil olacak. Şilili futbolcu Tello ise milli takımının Copa Amerika'daki mücadelesi devam ettiği için kampa daha sonra katılacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title