Haberler

Beşiktaş, Joleon Lescott'la Anlaşmaya Vardı

Güncelleme:
Abone Ol

Beşiktaş, uzun süredir transfer etmek istediği Joleon Lescott'u İstanbul'a getirdi ve ön protokol imzalattı.

Beşiktaş devre arasında transfer edemediği Manchester City'li Lescott'u geçtiğimiz hafta içinde gizlice İstanbul'a getirerek ön protokol yaptı. Sabah gazetesinin haberine göre; oyuncunun transfer için uzun uğraşlar sonucu transferini bitirme noktasına gelen Beşiktaş yetkilileri, Lescott'a imzayı attırdı.

USKUMRU'DA KUTLAMA

Beşiktaş yetkilileri oyuncuya imzayı attırdıktan sonra da Lescott'u Boğaz'ın ünlü restoranlarından Uskumra'ya götürdüler.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Joleon Lescott Beşiktaş İstanbul Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (4)

Fatihsmmm.fatihkara@gmail.com:

Kedidir o kedi

Yanıtla1410
gercekkermad_sero@hotmail.com:

futbola kafa yordunuz kadar memkekete kafa yorsanizya..ve ahiretinize...hicbir faydasi yok ne quatejmanin ne fernandedin size ahmaklar...ne bu funyada nede öbur dunyada.sporu spor icin yapin saten spor yapsaniz bu kadar futbol hasdasi olmassiniz ellerinde bira mac izleyenlerigöruyoruz.saten

Yanıtla67
kahraman şengitkahraman_35_35_47@hotmail.com:

Diyarbakir urfa hangi ülkenin takimi

Yanıtla33
saykokesertolga@hotmail.com:

Vatan evladi besiktasti reis rumuzlu Allah'in yanlislikla yarattigi insan!!! diyarbakirspor, urfaspor... yunan takimlari mi? Allah seni bile yaratmisya ne diyeyim artik. Yaradilani HOSGORMEDIK yaradandan oturu. Yunus emre seni tanisaydi asla boyle birsey soylemezdi. Farkinda olmadan boluculuk yapacak kadar tehlikrli ve beyin ozurlusun

Yanıtla06
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title