Haberler

    Beşiktaş Oynadı Ama Atamadı: 0-0

    Abone Ol

    İstanbul'da Karabükspor ile karşılaşan Beşiktaş, rakibi karşısında üstün bir oyun oynamasına rağmen galibiyeti getirecek golü bir türlü atamadı.

    Spor Toto Süper Lig'de zirve yarışında bulunan Beşiktaş, Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda Karabükspor ile karşılaştı. Mücadelede birçok pozisyon vardı ancak futbolun ana maddesi olan gol bir türlü gelmedi.

    Pozisyon çok, gol yok!

    0 - 0

    4

    İsabetli şut

    4

    13

    İsabetsiz şut

    6

    4

    Korner

    6

    10

    Faul

    29

    2

    Sarı kart

    2

    -

    Kırmızı kart

    -

    %67

    Topla oynama

    %33

    Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Beşiktaş ile Kardemir Karabükspor arasında oynanan karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 tamamlandı.

    3. dakikada Olcay'ın sol çaprazdan sert şutunda, kaleci topu iki hamlede kontrol etti.

    18. dakikada Fernandes'in yerden şutunda, meşin yuvarlak yandan az farkla auta gitti.

    28. dakikada İshak'ın sağdan kullandığı korner atışında, kaleye yönelen topu kaleci Tolga son anda tekrar kornere çeldi.

    35. dakikada Fernandes'in sağ çaprazdan kullandığı serbest atışta, ceza alanı içinde topla buluşan Ersan'ın kafa vuruşunda, meşin yuvarlak üstten auta gitti.

    38. dakikada Beşiktaş organize atakta çok önemli bir pozisyonu değerlendiremedi. Gökhan Töre'nin Fernandes'e bıraktığı topu, bu oyuncu bekletmeden ceza alanı içinde Olcay'a aktardı. Olcay, daha uygun pozisyondaki Oğuzhan'ı görürken, bu oyuncu meşin yuvarlağı kötü bir vuruşla yandan auta gönderdi.

    39. dakikada Olcay'ın pasıyla sol çaprazda topla buluşan Almeida, ceza alanına girdiği anda sert vurdu, ancak kaleci topu çeldi. Ceza alanı içinde Gökhan, önünde bulduğu topu bir kez daha Portekizli oyuncuya bıraktı. Bu oyuncunun ikinci vuruşunda, savunmaya çarpan meşin yuvarlak kornere gitti.

    Karşılaşmanın ilk yarısı bol pozisyona rağmen 0-0 sona erdi.

    Gol bir türlü gelmedi!

    87'

    İlhan Parlak gole yaklaştı. Hakan pasında ceza alanı içinde İlhan'ı gördü. İlhan kaleyi cepheden gören pozisyonda plaseyi yaptı ancak top az farkla sağdan dışarıya gitti.

    Karşılaşmanın 47. dakikasında Ramon Motta soldan çok güzel bir orta yaptı. Hugo Almeida çok güzel yükseldi ancak kafa vuruşu auta çıktı.

    49. dakikada Beşiktaş'ta yine Motta son çizgiden ortasını yaptı ve gelen topa Olcay vurdu ama top kaleci Waterman'da kaldı.

    59. dakikada Beşiktaş atağında rakip yarı alanın ortalarında topla buluşan Fernandes, sol kanattan ceza alanına hareketlenen Motta'ya pasını attı ama top çok hızlıydı ve dışarıya gitti. 70. dakikada İlhan Parlak soldan ceza alanına girdi, dar açıdan plase yaptı ancak top kaleci Tolga'nın üzerine gitti. 78. dakikada Ramon Motta solda topla buluştu, çok sert vurdu ancak top yan ağlarda kaldı.

    84. dakikada Kerim Frei çalımlarla ceza alanı önünde pozisyon aradı. Ardından zor pozisyonda pasını Fernandes'e verdi. Yıldız oyuncunun vuruşu da auta gitti. 87. dakikada İlhan Parlak gole yaklaştı. Hakan pasında ceza alanı içinde İlhan'ı gördü. İlhan kaleyi cepheden gören pozisyonda plaseyi yaptı ancak top az farkla sağdan dışarıya gitti.

    Maçın son bölümünde de iki takım oldukça hareketli olmasına rağmen gol gelmeyince maç 0-0 sona erdi. Bu sonucun ardından iki takım da maçı birer puanla tamamladı.

    MAÇIN HEYECANINI YENİDEN YAŞAMAK İÇİN TIKLAYIN!

    Slaven Bilic

    Performans: 6/10

    Maçın kontrolünü elinde tutmayı başardı. Her oyuncusundan maksimum verim almak için çabaladı ancak istediği gol bir türlü gelmedi ve beraberliğe razı olmak zorunda kaldı.

    Tolunay Kafkas

    Performans: 6/10

    Her zamanki gibi takımını maça iyi hazırlamış göründü ama özel bir katkı sunduğunu söylemek de çok güç.

    Kadın ve çocuklar izledi Galatasaray derbisinde çıkan olaylar nedeniyle 4 maç seyircisiz oynama cezası alan Beşiktaş, Kardemir Karabükspor mücadelesiyle seyircisiz ikinci maçını oynadı. Karşılaşmayı sadece kadınlar ile 12 yaş ve altı çocuklar tribünden izleyebildi. Karşılaşmayı 3 bine yakın kadın ve çocuk taraftar tribünlerden izleyerek, takımlarına destek oldu. Taraftarlar, ısınma haraketleri sırasında futbolcuları tek tek tribünlere çağırıp destek verirken, Veli Kavlak'ın da doğum gününü kutladı.

    Sivok 2 hafta sonra 11'de Beşiktaş'ta sakatlığı geçen Çek futbolcu Tomas Sivok, 2 haftanın ardından Kardemir Karabükspor maçıyla takıma döndü. Deneyimli futbolcu, Kardemir Karabükspor maçında sahaya ilk 11'de çıktı.

    Escude kadroda yok, Serdar Kurtuluş yedek Teknik direktör Slaven Bilic'in bu sezon ligdeki tüm maçlarda ilk 11'de sahaya sürdüğü ve 90'ar dakika forma giyen Julien Escude'yi kadroya almazken, Serdar Kurtuluş'u da ilk kez yedek soyundurdu. Bilic, savunmanın göbeğinde Escude'nin yerine sakatlığı geçen Sivok'u, savunmanın sağında ise Serdar Kurtuluş'un yerine Atiba Hutchinson'ı oynattı.

    İsmail Köybaşı ilk kez kadroda Beşiktaş'ta İsmail Köybaşı, uzun süren sakatlığının ardından ilk kez 18 kişilik maç kadrosunda yer aldı. Milli futbolcu, Kardemir Karabükspor maçında yedek kulübesinde otururken, Michael Eneramo da kadroya dahil edildi. Siyah-beyazlılarda, İsmail, Eneramo ve Serdar'ın yanı sıra Cenk Gönen, Gökhan Süzen, Mehmet Akgün ve Kerim Frei da yedek kulübesinde yer alan futbolcular oldu.

    Almeida forvette Siyah-beyazlılarda hafta içinde yapılan taktik çalışma sırasında sol ayağında ağrı bulunan Hugo Almeida, Kardemir Karabükspor karşısında takımdaki yerini aldı. Beşiktaş'ta son antrenmanda sakatlanan Mustafa Pektemek ile sakatlıkları süren Muhammed Demirci, Necip Uysal ile grip olan Ömer Şişmanoğlu ve belinde ağrısı olan Pedro Franco 18 kişilik maç kadrosuna alınmadı. Ayrıca, yabancı kontenjanına takılan Escude, Holosko ve Dentinho da kadroya dahil edilmedi.

    Terim tribünde Karşılaşmayı A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim de izledi.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    İlhan Parlak Hugo Almeida Beşiktaş Spor Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    1000
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title