Haberler

Beşiktaş, PSG'den Cher Ndour'u kadrosuna kattı

Güncelleme:
Abone Ol

Beşiktaş, Paris Saint-Germain'in 20 yaşındaki İtalyan orta sahası Cher Ndour'u sezon sonuna kadar kiraladı. Ndour, siyah-beyazlılarda 73 numaralı formayı giyecek.

Beşiktaş, Fransız devi Paris Saint-Germain'in 20 yaşındaki İtalyan orta sahası Cher Ndour'u kadrosuna kattı.

SEZON SONUNA KADAR KİRALIK

Kulüpten yapılan açıklamada "Profesyonel futbolcu Cher Ndour'un 2024-25 sezonu sonuna kadar Kulübümüze geçici transferi hususunda Paris Saint Germain kulübüyle anlaşmaya varılmıştır. Cher Ndour'a Beşiktaş ailesine hoş geldin diyor, şanlı formamızla üstün başarılar diliyoruz" denildi. İtalyan orta saha, Beşiktaş'ta 73 numaralı formasıyı giyecek.

Beşiktaş, PSG'den Cher Ndour'u kadrosuna kattı

GEÇEN SEZON PERFORMANSI

2023 yazında Benfica'dan Paris Saint Germain'e transfer olan genç futbolcu kış transfer döneminde ise kiralık olarak Braga'nın yolunu tutmuştu. Geçen sezon Portekiz ekibiyle 11 maçta süre alan Ndour 1 gol kaydetti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Beşiktaş Beşiktaş Futbol Cher Spor PSG PSG Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (2)

Veysel null:

Galatasaray geçen sezon 80 milyon Euro civarında para kazandı adam gibi transfer yapmıyor (iyi bir kanat oyuncusu lazım bize) GS bu kadar para kazandı ama neredeyse hiç para kazanmayan salıncakçı jk transfer üstüne transfer yapıyor. Ne yaman bir çelişki bu. Bu sene jk nin şampiyon olabilmesi için GS ye transfer yasağı mı koydu üst akıl?

Yanıtla136
Sinan Bulduk:

Kiralık çöp

Yanıtla124
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title