Haberler

Beşiktaş, Semih Kılıçsoy için Aston Villa'dan gelen dev teklifi reddetti

Güncelleme:
Abone Ol

İngiletere Premier Lig ekibi Aston Villa, Semih Kılıçsoy için Beşiktaş'ın kapısını 18 milyon euro bonservis, Alex Moreno ve Semih'in 1 yıl kiralık kalmasını içeren dev bir teklifle çaldı. Siyah-beyazlılar ise bu teklifi reddetti. Kartal, 18 yaşındaki golcüden daha fazla gelir elde etmeyi planlıyor.

Premier Lig ekibi Aston Villa, geride bıraktığımız sezon Beşiktaş'ta büyük çıkış yapan Semih Kılıçsoy için harekete geçti. İngiliz ekibi, siyah-beyazlı kulübe resmi teklif yaptı.

MASAYA 18 MİLYON EURO KOYDULAR

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Aston Villa, Semih Kılıçsoy için Beşiktaş'a 18 milyon euro'luk bir teklifte bulundu.

PARADAN DAHA FAZLASINI DA TEKLİF ETTİLER

Haberde, Aston Villa'nın bu teklifin yanı sıra sol bek oyuncularından Alex Moreno'yu Beşiktaş'a teklif ettiği, ayrıca da Semih Kılıçsoy'un 1 sezon daha kiralık olarak Beşiktaş'ta kalmasını teklif ettiği belirtildi.

BEŞİKTAŞ'TAN ASTON VILLA'YA RET

Ancak Beşiktaş yönetiminin daha yüksek bir gelir beklediği Semih Kılıçsoy için bu teklifi reddettiği ifade edildi.

SEZON PERFORMANSI

Beşiktaş ile olan sözleşmesini 2028'e kadar uzatan Semih Kılıçsoy, bu sezon tüm kulvarlarda 24'ü ilk 11 olmak üzere toplamda 35 maça çıktı. 18 yaşındaki forvet, bu karşılaşmalarda 12 gol, 4 asistlik performans sergiledi. A Milli Takımımız ile EURO 2024'te de boy gösteren Semih, çeyrek finaldeki Hollanda maçının 89. dakikasında oyuna girerek sadece 1 maç süre alabildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Semih Kılıçsoy Semih Kılıçsoy Aston Villa FC Beşiktaş Beşiktaş Futbol Spor Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (14)

Erdem Keleşoğlu:

hic zannetmiyorum bjk ye boyle teklif gelse agzi acik kalirdi

Yanıtla4850
Perwer:

Tamamen uydurulmuş bir haber. Medya tarafından Şişirilip parlatılmaya çalışılan vasıfsız bir futbolcu

2110
slim shady:

Almanya yada Avusturya pasaportu olsaydı farklı yazardın! Barış alper, semihin yaşındayken amatörde oynuyordu. Semih 18 yaşında. Vasıfsız topçu dediğin çocuk Türkiyenin yetiştirdiği bir çocuk. İlerde ne olur bilemeyiz ama gidişat iyi yerlerde olacağını gösteriyor. Avrupalılarda buna para veriyor!

216
Mustafa Kemal Şafak:

bizde inandik

Yanıtla2126
Ceto:

Yarin elimizde kalir

Yanıtla1619
cavit dogan:

Sen nasıl Beşiktaşlısın ya ? Kalsın zaten elimizde, GS' li Kerem 38 maç 10 gol atmış, yine GS'li Barış Alper 55 maç 7 gol atmış ama gel gör ki bu adamlar Milli takım maçlarının hepsinde vardı ama Semih Kılıçsoy 1 kere süre almadı, son maç artık eleniyoruz son 10 dakika laf söz olmasın diye oyuna alındı ! Peki Semih Kılıçsoy'un performansı nasıldı 64 maç 42 Gol !

16
Seko:

Bu teklif gelse bjk kasası boş hemen kabul ederdi.....

Yanıtla1613
Mehmet Acıoğlu:

Aynı hataya Abdülkadir ömür için Trabzon’da düşmüştü 20 civarı rakam her Türk oyuncu için iyidir

Yanıtla623
Erkan Arslan:

En Fanla 10 Milyon Eder Etmez 8das Yalan Haberlerle Fiyati Ucurmaya Calisiyo

Yanıtla146
MHSN SRC :

en fazla 5

42
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title