Haberler

Taraftarlar küplere binecek! Amartey'in takımdan gitmemek için yaptığı şey akıl alır gibi değil

Güncelleme:
Abone Ol

Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, kadroda düşünülmeyen ve takımdan gönderilmesi için yoğun çaba sarf edilen Daniel Amartey ile ilgili akılalmaz bir olayı anlattı. Yücel, "Amartey çok garip... Arabistan kulübü ile anlaştık, uçağa binmedi. Eyüpspor ile anlaştık, bizim tesislerin arka kapısından kaçmış" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, takımın genel durumu ve transfer çalışmalarıyla ilgili Sözcü'ye dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Yücel, takımdan gönderilmek istenen ancak bir türlü ayrılığa yanaşmayan Daniel Amartey ile ilgili çok konuşulacak bir olayı anlattı.

"ÖLÜ TOPRAĞI KALKTI"

Hüseyin Yücel'in açıklamaları şu şekilde;

Asıl hedefin Türkiye Kupası ve yeni sezon olduğunu biliyorduk. Ocak ayından itibaren çalışmalara başladık. Yardımcılarının gelemeyecek olması nedeniyle Giovanni van Bronckhorst'un imzası sezon başına kaldı. Ocak ayında nişan, mayıs sonunda da düğün yapıldı. Takımda inanılmaz bir kimya yarattı Giovanni... Transferleri yaptık. Hocanın da büyük katkısı oldu. Bir ölü toprağı vardı üzerimizde. O kalktı. Herkes antrenmana da maça da isteyerek çıkmaya başladı. Geçen sene oynamak istemiyorlardı.

"HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK"

Bu yıl şampiyon olan Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılacak. Çok ciddi bir gelir elde edilecek. Bütün kulüplerde olduğu gibi bizde de çok ciddi finansal sıkıntılar var. Şampiyonla Ligi'ne katılmak bizim için çok önemli. Hedefimiz şampiyonluk. Rakiplerimizin (Galatasaray ve Fenerbahçe) bütçeler bizim bütçelerimize göre çok yüksek. Ama hep aynı şeyi söylüyorum; sonuçta bütçe oynamıyor, kağıt üzerinde de hiçbir şeyi kazanamıyorsunuz. Bütçe oynasaydı o arkadaşlar Şampiyonlar Ligi'ne kalırlardı.

TRANSFER POLİTİKASI

Benim kendime kurduğum üç kişilik "scout" ekibi var. Önce hocamızın onayından geçirdik. Onay verdikten sonra kulübün 'scout'undan geçiyor. Akabinde benim dışarıdan tuttuğum 'scout' raporunu alıyoruz. O da yetmiyor, Asbaşkan Onur Göçmez'in ekibinden geçiyor. Rafa ve Ciro'da da bunu yaptık. Benim anlamadığım eski yönetim o oyuncuları nasıl almış; inanamıyorum.

"TESİSLERİN ARKA KAPISINDA KAÇMIŞ"

Bugüne kadar 24 oyuncu gitti. 12 oyuncu geldi. Üç kişi kaldı Amartey, Aboubakar ve Chamberlain... Amartey çok garip... Arabistan kulübü ile anlaştık, uçağa binmedi. Eyüpspor ile anlaştık, bizim tesislerin arka kapısından kaçmış. 'Almanya'ya, İngiltere'ye gideceğim diye tutturmuş; 'Transfer dönemi kapandı' deyince de 'Nasıl bitti' diyormuş. Bunların menajerleri de aynı. Lisans çıkarmadığımız takdirde paralarını talep etme hakları var. Maliyetleri 17 milyon euro."

DANIEL AMARTEY'İN BEŞİKTAŞ KARİYERİ

Geçen sezonun başında İngiliz ekibi Leicester City ile sözleşmesi sona erdikten sonra bedelsiz olarak Beşiktaş'a transfer olan Daniel Amartey, siyah-beyazlı formayla şu ana kadar 27 maça çıktı ve 1 gol attı. 29 yaşındaki Ganalı futbolcunun takımıyla 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Hüseyin Yücel Hüseyin Yücel Eyüpspor Beşiktaş Beşiktaş Futbol Spor Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (7)

Kara Maske:

Gerçek beşiktaşlılık bunu gerektirir kapıdan kovsan bacadan girer

Yanıtla1197
Seckin Sahin:

Futbolcular haklı . Sonuçta onlarda kendilerini garantiye almak içi. Sözleşme yapıyorlar. Asıl sorun bu zor sözleşmeleri yapan yönetimlerde

Yanıtla572
Emre null:

sadık adammış kovsan gitmiyor

Yanıtla263
Hüseyin Vural:

Kim bu sözleşmeleri yapıyorsa bence parasınıda onlar versin.

Yanıtla142
Pc Copat:

antremanda kırın iki bacağını sakatlandı dersin hiç değilse..

Yanıtla414
Ramazan Dağlı:

O kadar parayı ben de alsam bende gitmem

Yanıtla116
erkan yüksel:

kım dıyor sıze 3-4 yıl anlasma yapın dıye..uyanık olun sızde enfazla 2 yıl yap kabul etmıyorsa alma

Yanıtla017
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title