Haberler

Van Bronckhorst'tan Beşiktaş taraftarına zehir zemberek sözler

Güncelleme:
Abone Ol

Beşiktaş teknik direktörü Giovanni Van Bronckhorst, UEFA Avrupa Ligi'ndeki Frankfurt'a 3-1 mağlup oldukları maç sonrası açıklama yaptı. Kendi taraftarlarının kaleci Ersin Destanoğlu'nu ıslıklamasına tepki gösteren Hollandalı teknik adam, 'Kariyerimde ilk kez böyle bir şey yaşadım' dedi. Van Bronckhorst, 'Evimizde oynadığımızda taraftarımıza ihtiyaç duyuyoruz. Skordan bağımsız olarak destek önemli.' şeklinde konuştu.

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcilerimizden Beşiktaş teknik direktörü Giovanni Van Bronckhorst, 3-1 yenildikleri Frankfurt maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Maç hakkında konuşan antrenör, ''Garip duygular hissediyorum. İyi oynadık, gerçekten. Maçı domine ettiğimiz zamanlar oldu. Hak etmediğimiz bir mağlubiyet. Maça ve oyuna bakınca, hak etmedik. Bir anlamda ders oldu, fırsatları gole çevirme konusunda. Rakip kaleci kariyerinin en iyi gecesini oynadı. Oyuncularımla ilgili şikayet edeceğim bir durum yok. Skor istediğimiz bir skor değil. Her şeyimizi verdik. İleriye de ancak bu şekilde gidebiliriz" dedi.

"İLK KEZ BÖYLE BİR ŞEY YAŞADIM"

Mücadelede kaleci Ersan Destanoğlu'nun ıslıklanmasını eleştiren Bronckhorst, ''Evimizde oynadığımızda taraftarımıza ihtiyaç duyuyoruz. Bize gerekiyorlar. Skordan bağımsız olarak destek önemli. Maç içinde ıslıklamalar oldu. Kariyerimde ilk kez böyle bir şey yaşadım. Anlamıyorum. Biri bana bunu açıklasın. Böyle bir performans sonrası böyle bir şey... Bu benim olduğum takımlarda hiç başıma gelmemişti" ifadelerini kullandı.

Haberler.com / Fatih Kayalı - Spor

Giovanni Van Bronckhorst Ersin Destanoğlu Frankfurt Beşiktaş Beşiktaş Sözler Spor Van Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (17)

Yusuf ODEMIS:

Aptal sitenin aptal haber başlığı

Yanıtla966
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Satılık çarşı

Yanıtla1748
Eclipse Moon34:

Gel gel çarşıya bedava gel satılık amca

00
Tahir Tahin:

Tiner çekince böyle şeyler oluyor

Yanıtla2239
Eclipse Moon34:

Ersin kaleci falan değil acemi saçma sapan bir kaleci ıslıklama olur olabilir Beşiktaş formasını taşımak zordur ağır gelir adama

Yanıtla3118
Yusuf ODEMIS:

Aptal sitenin aptal yorumu

Yanıtla836
Mhmt xxx:

Teknik direktör olacak dingil Beşiktaş taraftarı hiç bir zaman 90 dk susmaz acilen bu hocanın gitmesi ve kadroda türk oyunculara yer verilmeli her maçın ilk 10 u yabancı sadece kaleci yerli

Yanıtla2713
Netherill:

velkamtu türkiye :D

Yanıtla238
Yorumcu Davut :

8jk küçüktür mide bulandırır hoca ilerde daha iyi anlayacaksın.

Yanıtla1716
Barış O. B.:

Saçma sapan bir açıklama

Yanıtla158
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title