Haberler

Beşiktaş'ta Ricardo Quaresma Kadroya Alınmadı

Güncelleme:
Abone Ol

Osmanlıspor maçı için Ankara'ya giden Beşiktaş'ta sakatlığı ya da cezası bulunmayan Portekizli yıldız Ricardo Quaresma'nın kadroya alınmaması dikkat çekti.

Spor Toto Süper Ligde şampiyonluk ihtimalini mucizelere bırakan Beşiktaş, 33. haftada Osmanlıspor'la deplasmanda karşı karşıya gelecek. Beşiktaş'ın kafilesinde sürpriz olarak Ricardo Quaresma da yer almadı. Siyah-beyazlı ekipte sakatlıkları nedeniyle Alvaro Negredo, Adriano ve Pepe ile cezası bulunan Tosic yer almadı. Portekizli yıldızın sakat olup olmamasıyla ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.

İŞTE BEŞİKTAŞ KAFİLESİ

Fabricio, Tolga, Utku, Vida, Fatih, Gökhan Gönül, Alpay, Medel, Necip, Tolgay, Oğuzhan, Talisca, Lens, Gökhan Töre, Babel, Mustafa, Larin, Love

Kaynak: Haberler.com / Spor

Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (3)

İNSAN OLMAK.:

negredo, tosic, necip, mustafa, oğuzhan, pepe, vida, gökan töre, tollga, orusema atı n kovun satın gitsinle son duraklaru gelip catanlar türkiyey bjk geliyor. bu kadar parayı bunllara verene kadar 7 tane iyi sporcu alın. YAT UZAN PARA KAZAN MİSALİ BUNLAR.

Yanıtla91
......:

Zımba ŞENOL defol git Trabzona

Yanıtla52
besiktasli:

Osmanliyi ligde tutacak besiktas, besiktasa cok emegi gecti osmanlisporun

Yanıtla33
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title