Haberler

Beşiktaş'ta Torku Konyaspor Maçı Hazırlıkları

Abone Ol

Siyah beyazlılar kondisyon çalışmaları yaptı

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında, 25 Kasım Pazartesi günü Torku Konyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını bir günlük iznin ardından sürdürdü.

Teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda siyah-beyazlı ekip kondisyon çalışmaları yaptı. Antrenmana salonda denge ve kuvvet çalışmasıyla başlayan futbolculara daha sonra sahada istasyon ve kuvvet çalışmasına yönelik program uygulandı.

Sakatlıkları nedeniyle tedavileri süren Manuel Fernandes ve Muhammed Demirci ile milli takımından henüz dönmeyen Veli Kavlak ve  izinli olan kaleci Tolga Zengin çalışmada yer almadı.

Milli takımlardan dönen Olcay Şahan, Oğuzhan Özyakup, Ersan Adem Gülüm ve Gökhan Töre takımdan ayrı sahada koşu yaparken, Hugo Almeida'ya da yenilemeye yönelik program uygulandığı belirtildi.

Sahada gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular üzerlerine bağlanan ağırlıklarla depar atarken, ilginç görüntüler oluştu.

Beşiktaş, Torku Konyaspor maçının hazırlıklarını bu akşam basına kapalı antrenmanla sürdürecek. - İstanbul

Kaynak: AA / Spor

Torku Konyaspor Slaven Bilic Beşiktaş Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title