Haberler

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş: Maalesef İyi Oynamadık

Güncelleme:
Abone Ol

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, 2-1 mağlup olmalarına rağmen tur atladıkları LASK Linz maçında iyi futbol oynamadıklarını ifade etti.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, UEFA Avrupa Ligi 3.ön eleme turunda karşı karşıya geldikleri LASK Linz maçında oynadıkları futbolun kendilerine yakışmadığını belirtti.

Maçı değerlendiren Şenol Güneş, "Kaybetmek bizim için üzüntü verici. Bu takım diri, koşan bir takım ama bizim de oyuncu kalitemiz, takım üstünlüğümüz sahaya yansımalıydı.

"MAALESEF İYİ OYNAMADIK"

İlk yarıda yavaş oynadık, çok kötü top kayıpları yaptık. Hücum teşebbüsümüz beklentimizin çok altındaydı. Maalesef iyi oynamadık. Oyun için biraz uğraşacağız, maalesef öyle gözüküyor. Böyle bir maç oynamak bize yakışmadı. Bugün hatalar çok fazlaydı. Bizim oyun tarzımızın dışında bir oyun çıktı bugün ortaya. Olumsuzlukları kendi aramızda değerlendireceğiz" ifadelerini kullandı.

"TRT BİZİM TELEVİZYONUMUZ"

Maçın yayıncısının son dakikaya kadar belli olmamasını da değerlendiren deneyimli hoca, "TRT bizim televizyonumuz, Türkiye'nin televizyonu, devletin televizyonu, halkın televizyonu. Böyle bir sorunun konuşulmasını doğru bulmuyorum" diye konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Şenol Güneş LASK Linz Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (20)

ANTİDOLAR:

Lan bu yeşilçam oyuncusu ne diye konuşuyor. Kendini yere atsa iki dikiş attırsa daha iyidi

Yanıtla155
çivi:

bırak öz eleştiriyi defol git.

Yanıtla136
Reis:

Filozof Şenol şu takımla bir başarı elde et de filozofluğun gerçek olsun. Bu sene son senesi olması lazım Şenol''un. Yoksa Bjkye zarar vermekten öteye geçemez.

Yanıtla124
zzzz:

2 kez şampiyon yaptı. şampiyonlar ligi tarihimizde ilk kez gruptan çıktık. bunları baban mı yaptı? istikrar için kayıplar olacaktır. bkz alex ferguson

419
KÜTÜBANE SORUMLUSU:

BEN HEP HINCAL ULUÇA HAK VERMİŞİMDİR ŞENOL HOCA MAALESEF SEN İYİ BİR BECECERİKLİ TEKNİK ADAM DEYİLSİN BUDA BENİM FİKRİM

Yanıtla114
kayserili:

iyi olmadığı içinmi beşiktaşa tarihinin en iyi üç sezonunu yaşattı avrupada yenilmeden guruptan çıktı hemde şampiyopolar liginde

39
konyalı:

Şenol GÜNEŞ türk futbolunun gerçek imparatorudur. dün oyuncular ruhsuz du. Dönemindeki en kötü takım oyunuydu. hataları çok yaptılar roco , oğuzhan, tolgay çok kötü durumdalar. sezon başı belki ancak takım ders çıkarmalı. Hıncal ile erman ın şenol güneş acısı var sanırım. Hele hıncal ılıç her şeyden anlayan ancak hiç bi şey bilmeyen artist biri. erman ise zaten mesleği kabzımallık.

26
bjk:

Beşiktaş sayesinde şampiyonluk gördü yoksa biçer döver şoförü olurdu. . .

42
çivi:

yıldız oyuncu olmayınca şenol hoca bir hiçtir .

Yanıtla64
hesapgünü:

peruguna tüküreyim gazbeyinli

Yanıtla63
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title