Haberler

Beşiktaş, Torku Konyaspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor

Abone Ol

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 12.haftasında kendi evinde Torku Konyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.
BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde, Teknik Direktör Slaven Bilic yönetiminde yapılan antrenman ısınma koşularıyla başladı.

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında kendi evinde Torku Konyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde, Teknik Direktör Slaven Bilic yönetiminde yapılan antrenman ısınma koşularıyla başladı. Siyah-beyazlılar istasyon ve kuvvet çalışmalarıyla antrenmana devam etti. Ardından iki grup halinde kanat, pas ve şut çalışmaları yapan futbolcular, yarım sahada yapılan maçla antrenmanı tamamladılar.

Milli takımlarda bulunan siyah-beyazlı futbolcular Tolga Zengin, Ersan Gülüm, Olcay Şahan, Gökhan Töre, Oğuzhan Özyakup, Veli Kavlak, Tomas Sivok ve Hugo Almeida antrenmanda yer almadı. Bireysel hazırlıklarını sürdüren Muhammed Demirci ve tedavisine devam edilen Manuel Fernandes de antrenmana katılmadı.

Öte yandan Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic'in, bu akşam yapılması planlanan antrenmanı iptal ettiği bildirildi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Torku Konyaspor Slaven Bilic Beşiktaş Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title