Haberler

Beşiktaş, Torku Konyaspor'u 3-1 Yendi

Güncelleme:
Abone Ol

Beşiktaş, evinde karşılaştığı Torku Konyaspor'la 3-1 yenerek puanını 24'e çıkardı.

Spor Toto Süper Lig'in 12. dakikasında Beşiktaş, sahasında Torku Konyaspor'u konuk etti.

Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Beşiktaş ilk yarıda bulduğu gollerle 3-1 kazanarak galibiyete uzanmasını bildi.

GOLLER ALMEIDA, OĞUZHAN VE OLCAY'DAN

Karşılaşmada Beşiktaş'ın golleri 26. dakikada Olcay Şahan, 31. dakikada Hugo Almeida ve 41. dakikada Oğuzhan Özyakup'tan gelirken Konyaspor'un tek sayısını 49. dakikada Selim Ay kaydetti.

Beşiktaş'ta Filip Holosko, uzun süren sakatlık döneminin ardından bu sezon ilk kez forma giyerken siyah beyazlılarda Oğuzhan ve Fernandes'in etkili oyunları dikkat çekti. Milli futbolcu Gökhan Töre ise yaptığı iki asistle maçın kilit adamlarından biri oldu.

BEŞİKTAŞ 24 YAPTI

Bu sonucun ardından Beşiktaş, Fenerbahçe derbisi öncesinde lige tutunarak 24 puana yükseldi. Torku Konyaspor ise 13 puanda kalarak ligin alt sıralarından bu hafta da kurtulamadı.

Beşiktaş, Süper Lig'in 13. haftasında Fenerbahçe deplasmanına konuk olurken Torku Konyaspor ise Çaykur Rizespor ile sahasında karşı karşıya gelecek.




Kaynak: Haberler.Com / Spor

Recep Tayyip Erdoğan Torku Konyaspor Beşiktaş Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title