Haberler

Beşiktaşlı Yönetici Karacan'dan Anlamlı Ziyaret

Abone Ol

Erdal Karacan, Beşiktaş RMK Marine Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı idarecileri ve oyuncularıyla birlikte, 7 yaşındaki doğuştan engelli Miraç Öğmen'i tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti

Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Karacan, Beşiktaş RMK Marine Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı'nın idarecileri ve bazı oyuncularıyla birlikte, doğuştan ayakları bulunmayan 7 yaşındaki Miraç Öğmen'e ziyrette bulundu.

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören Miraç Öğmen'in, yönetim kurulu üyesi Erdal Karacan, Beşiktaş RMK Marine takımının genel menajeri Erdem Göksel, idari menajeri Handan Karatekin, kaptanı Kaan Dalay ile oyuncuları Aytaç Ercan, Cafer Yumuk, Yasin Cırgaoğlu tarafından ziyaret edildiği belirtildi.

Miraç Öğmen'e, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman tarafından imzalanan Beşiktaş RMK Marine forması ile basketbol topu hediye edildiği ifade edildi.

Öğmen'in anı defterine Erdal Karcan ve diğer ziyaretçilerin duygularını yazdıkların aktarılırken, Karacan'ın şu ifadelerine yer verildi:

"Basından Miraç'ın durumunu gördük. Sağlığına kavuşması bizleri sonsuz mutlu etti. Bunun dışında ne istediği sorulduğunda, Beşiktaş forması istemesi bizleri çok etkiledi. Başkanımız Fikret Orman, 'Hemen bu sevgili küçüğümüze, oğlumuza transfer teklifini yapın' dedi. Biz de 25 numaralı Miraç yazılı formasını süratle getirdik. İnşallah sağlığına tam kavuştuğu zaman, yaşı da biraz büyüdüğü zaman onu muhakkak Beşiktaş formasıyla göreceğimizi düşünüyorum. İnşallah Miraç'ın, bir Erzurum kartalı olarak ilerki yıllarda Beşiktaş formasını giyeceğine inanıyoruz. Ailesine de geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum." - İstanbul

Kaynak: AA / Spor

Erdal Karacan Siyami Ersek RMK Marine Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title