Haberler

Bilecik Edebalispor'a Amigo Şero'dan Akşam Yemeği

Abone Ol

Bilecik Edebalispor futbolcuları ve teknik heyeti, Bilecikspor’un efsane amigosu 'Köfteci Şero' tarafından verilen akşam yemeğinde ağırlandı.

Bilecik Edebalispor futbolcuları ve teknik heyeti, Bilecikspor'un efsane amigosu 'Köfteci Şero' tarafından verilen akşam yemeğinde ağırlandı.

1977 yılından bu yana Bilecikspor maçlarının vazgeçilmez 'Köfteci Şero' lakaplı Şerafettin Yılmaztürk, bu sefer kentin futbol takımını Edebalispor'u unutmadı. Pazar günü Edebali stadında Bozüyük Vitraspor ile Bölgesel Amatör Lig'e (BAL) yükselme maçı öncesi Bilecik Edebalispor'un futbolcu ve yöneticileri, Şerafettin Yılmaztürk'e ait köfteci dükkanında hem stres attılar, hem de meşhur Şero'nun köftelerinin tadına baktılar.

Yemek sonrası görüşlerini bildiren Bilecik Edebalispor Başkanı Ahmet Subaşı, Şerafettin Yılmaztürk'ün spora ve sporcuya verdiği önemin çok yüksek olduğunu belirtti. Subaşı, "İlimizin sevilen abilerinden Şerafettin abimizin dükkanında takım olarak akşam yemeği yedik. Sağolsun bizi konuk etti. Onun sayesinde güzel akşam geçirdik ve lezzetli yemeğini yedik. Pazar günün oynayacağımız önemli maç öncesi futbolcularımı ile stres attık. Pazar günün Allah nasip ederse BAL ligine yükselirsek Bilecik olarak büyük bir başarıya imza atmış olacağız. Pazar günü oynayacağımız müsabakaya taraftarlarımız katılımının büyük olacağını düşünüyorum. Onların bize vereceği destek ile bu maçı alıp üst lige yükselmek istiyoruz. Bu yemeği düzenlenmesinde emeği olan iş adamı Turgut Özen abime çok teşekkür ederim" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Ahmet Subaşı Bozüyük Bilecik Spor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title