Haberler

    Beşiktaş Yönetiminin Bir Kısmı, Sezona Tolga Zengin'le Başlamak İstiyor

    Güncelleme:
    Abone Ol

    İspanyol file bekçisi Fabri'nin Fulham'a gidişinin ardından arayışa giren Beşiktaş'ta yönetim ikiye bölündü. Yöneticilerin bir kısmı sezona Tolga Zengin'le başlanmasını, diğer kısmı ise yeni kaleci alınmasını istiyor.

    Beşiktaş'ta transfer çalışmaları devam ederken, Fabri'nin gidişinin ardından ilk gündem maddesi kaleci oldu. Arayışlarını sürdüren ve Bursaspor'un file bekçisi Harun Tekin bir numaralı aday olarak ortaya çıkarken yönetim bir anda ikiye bölündü.

    Siyah-beyazlı idarecilerden bir grubu mutlaka yeni bir oyuncu alınması gerektiğinin altını çizerken, diğer kanat ise "Tolga bu takımın kaptanlığını yaptı. Çok tecrübeli bir kaleci. Hem elimizde Utku da var. Bu sezonu ikisiyle geçirebiliriz" diyerek kaleci transferi yapılmaması gerektiğini vurguladı.

    SON KARARI FİKRET ORMAN VERECEK

    Bu gelişmenin ardından iki kanat bir türlü uzlaşamazken son kararı Başkan Fikret Orman'ın vereceği öğrenildi. Başkan şartları son kez düşünüp ya Harun Tekin için kıran kırana bir pazarlık yapacak ya da Tolga Zengin ile yeni sezona başlayacak.

    BURSASPOR HARUN TEKİN İÇİN PARA İSTİYOR

    Öte yandan Harun Tekin görüşmelerinde dün yeni bir gelişme daha yaşandı. Siyah-beyazlılar daha önce Vagner Love, Mustafa Pektemek, Orkan Çınar, Oğuzhan Aydoğan, Mertcan Açıkgöz ve Utku Yuvakuran gibi isimlerden üçünü yeşil-beyazlı takıma göndererek bu transferi noktalamak isterken, Timsah'ın takasa yanaşmadığı ve para istediği bildirildi. Harun'un yanında Kartal, Liverpool'un Alisson Becker'i kadrosuna katmasının ardından boşa çıkan Simon Mignolet ile de görüşüyor.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Harun Tekin Beşiktaş Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    1000

    Yorumlar (15)

    Adınızı Yazın:

    Tolga ile devam edilmeli . . Yaptığı bir iki hata yüzünden aforoz edildi resmen.

    Yanıtla59
    ANDSMERO DENİZLİ:

    şu tolganın suratında bir gram nur yok. çirkeflik akıyor suratından.

    Yanıtla74
    ayna:

    Sebepsiz yere 7/24 küfür ettiğiniz için en ufak destek olmadığınız için olabilir mi acaba ?

    00
    EN BÜYÜK BJK:

    tolga zengin club brugge ve sporting lizbon maçlarında kalitesini göstermiş ve bjk nın elenmesine neden olmuştu fabri, nin yerine yeni bir kaleci mutlaka şart avrupa maçları var bu iş tolga zenginle olmaz

    Yanıtla46
    beşiktaşlı:

    Mignolet tam bir fiyasko olur ya adam gibi bir kaleci alsınlar ya da tolga yerine utku oynasın

    Yanıtla13
    Adınızı Yazın:

    tunc06 tolga trabzonlu degil sadece trabzonda top oynadi. . . . . unutmayin tolga zenginlen sampiyon olduk biz. . . . ve gene de oluruz

    Yanıtla22
    fukara:

    Tolga Türkiye''nin en iyi kalecisidir, ona gelen pozisyonlar fabriye gelse şu an alt kümedeydik. 100 tane kurtarıyor ses yok 1 tane yiyince ölmüş annesi dahil küfretmedik akraba bırakmıyorlar, bir türlü anlamıyorum bu adama neden böyle davranlıyor. Adam annesi öldüğü hafta maça çıktı oynadı bu ne demek düşünen anlar sadece.

    Yanıtla02
    drjohnfire:

    göz doktoruna git.

    00
    VANLIYAM ŞANLIYAM:

    YA BU KALEÇİ DEĞİLKİ YAPTIĞI HATALLARI AMATOR KALEÇİLER BİLLLE YAPMIYOR.

    Yanıtla01
    ktulu delikanli:

    Vakti zamanında KTÜ de kız tavlama ya geliyodu bu Tolga şimdi delikanlı ayakları yapıyor:)

    Yanıtla00
    Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title