Haberler

Bodrum FK, Galatasaray'dan Taylan Antalyalı'yı kiraladı

Güncelleme:
Abone Ol

Muğla temsilcisi Bodrum Futbol Kulübü, Süper Lig'e Galatasaray'dan Taylan Antalyalı'yı sezon sonuna kadar kiraladı. Taylan, daha önce Gençlerbirliği, Erciyesspor, Hacettepe ve Erzurumspor'da oynadıktan sonra 2019'da Galatasaray'a transfer oldu. Ayrıca milli takımda da forma giyen Taylan, son iki sezonda Ankaragücü ve Samsunspor'da kiralık olarak görev yaptı.

SÜPER Lig'deki Muğla temsilcisi Bodrum Futbol Kulübü, transferde Galatasaray'dan Taylan Antalyalı'yı sezon sonuna kadar kiraladı. Aslen Muğlalı olup Bucaspor altyapısında yetişen 29 yaşındaki ön libero; Gençlerbirliği, Erciyesspor, Hacettepe, Erzurumspor'da oynadıktan sonra Galatasaray'a 2019'da transfer oldu.

Sarı-kırmızılılarda 3 sezon boyunca forma giyen Taylan, son iki sezonda Ankaragücü ve Samsunspor'da kiralık olarak görev yaptı. Taylan, A Milli Takım'da da 9 maçta oynadı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Taylan Antalyalı Gençlerbirliği Galatasaray Milli Takım Ankaragücü Samsunspor Güncel Futbol Bodrum Muğla Spor Futbol Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1000
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title