Haberler

Böyle ders olmaz olsun! Arsenal Teknik Direktörü Mikel Arteta, kendi futbolcularını gasp ettirdi

Güncelleme:
Abone Ol

Arsenal Teknik Direktörü Mikel Arteta, oyuncularına ders vermek için ilginç bir yol izledi. Profesyonel yankesicilerden oluşan bir ekip kiralayan Arteta, takım akşam yemeği yediği sırada futbolcularının değerli eşyalarını çaldırdı. Oyuncular, eşyalarının olmadığını fark ettiğinde çok şaşırsa da İspanyol teknik adam durumu, "Asla dikkatinizi dağıtmayın, her zaman tetikte olun ve her şeye hazırlıklı olun" diyerek ifade etti.

Geçen sezon Premier Lig'i Manchester City'nin arkasından ikinci sırada tamamlayan Arsenal'de teknik direktör Mikel Arteta, futbolcularına ders vermek adına akılalmaz bir yöneteme başvurdu.

YANKESİCİ KİRALAYIP FUTBOLCULARINI SOYDURDU

İngiltere Premier Lig'de şampiyonluğu kafasına koyan teknik direktör Mikel Arteta, oyuncularına ilginç bir ders verdi. Arteta, futbolculara ders vermek adına profesyonel yankesicilerden oluşan bir ekip kiraladı. Takım akşam yemeği yediği sırada yankesiciler masaları dolaşarak oyuncuların değerli eşyalarını çaldı. Yemek sona erdiğinde Arteta, oyuncularına değerli eşyalarını kontrol etmelerini istedi. Oyuncular, eşyalarının olmadığını fark ettiğinde çok şaşırsa da Arteta kısa süre içinde duruma açıklık getirdi.

"DİKKATİNİZİ DAĞITMAYIN"

The Athletic'te yer alan habere göre; İspanyol teknik adamın amacı "Asla dikkatinizi dağıtmayın, her zaman tetikte olun ve her şeye hazırlıklı olun." mesajını vermekti. Futbolcularına her zaman tetikte ve hazırlıklı olmanın ne kadar önemli olduğunu göstermek isteyen Arteta, Premier Lig'de bu kez şampiyonluğa uzanmak istiyor. İngiliz ekibi, geçtiğimiz iki sezon Manchester City'nin gerisinde ligi ikinci sırada bitirmişti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mikel Arteta Mikel Arteta Arsenal FC Futbol Spor Futbol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1000

Yorumlar (4)

Barış O. B.:

Saçma, aptalca.

Yanıtla134
1gerceklerinsesi:

Sen bi adanaya gel de sana bi gaps yaşatak. Olmaz mı? Ha kirvaa?

Yanıtla325
Ütopik Yorumcu:

bence güzel bir uygulama bir dahakine psikolojik olarak tetikte olacaklar

Yanıtla48
Vlkn Shn:

Boş hoca

Yanıtla22
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title